Nem függ az infrastruktúrától – a Living Vehicle új luxuslakókocsija

A minden igényt kielégítő lakókocsikat gyártó amerikai Living Vehicle (LV) cég bemutatta a 2022-es modellévre szánt termékeit, amelyek leginkább egy luxusotthonra emlékeztetnek...

Az új termékek jelentős előrelépést jelentenek a korábbi modellváltozatokhoz képest, hiszen immár modern napelemekkel is felszerelték a lakókocsikat, amelyekhez megfelelő energiatárolási rendszer is tartozik. A tisztán alumínium-karosszériát elegáns belső térrel és önfenntartó technológiával ötvöző lakókocsi teljes szabadságot nyújt a felhasználóknak, akik nem függnek az elektromos hálózat meglététől sem.

Fotó: Living Vehicle

A Living Vehicle (LV) három felszereltségi szintben kínálja 2022-es modelljeit, az alpaváltozat mellett a MAX és a PRO verzió kapható. A változattól függően különböző kapacitású napelemeknek köszönhetően nem vagyunk kempingekhez kötve, hiszen nem szükséges az elektromos hálózata csatlakoztatni az autót.

Fotó: Living Vehicle

A lényeg, hogy kellő időt töltsön a napon – ilyenkor nemcsak az összes fogyasztóeszköz számára jut elegendő energia, de a rendszer a felhős időszakra is termel áramot. Sőt, a beépített technológiának köszönhetően még akár egy elektromos autó is feltölthető róla. Hogy minnél több időt tölthessünk a háborítatlan természetben, akár 378 literes víztartály és 36 kg-s propángáz-tartály is rendelkezésre állhat, míg a komposztechnológiás wc korszerűen kezeli a szennyvizet.

Fotó: Living Vehicle

A repülőgépiparban és a luxusjachtok építésénél használt ultra-ellenálló anyagokból összeszerelt lakókocsi közel 22 négyzetméteres lakóteret kínál, teljes értékű konyhával és hálószóbával, kihajtható irodarésszel, spa stílusú fürdőszobával és beépített házi mozival, míg a belső és a külső tér közötti határ akár teljesen eltűnhet, köszönhetően a nagy méretű ablakoknak és tolóajtóknak. Az egyik pillanatban egy apróbb luxuslakosztály kényelmét élvezthetjük, a másikban pedig indulhat a kaland a természet kellős közepén, távol a civilizációtól.

Fotó: Living Vehicle

Az új lakókocsik piacra dobása nem is jöhetett volna kedvezőbb momentumban, hiszen egyre többen igénylik, hogy a járvány után is megmaradjon a rugalmas munkavégzés lehetősége. A Living Vehicle az egyik legjobb megoldást nyújtja ezen a téren, de a luxusutazásnak természetesen megkérik az árát. Az alapváltozat 250 ezer dollártól indul, a PRO verzió ára pedig az 500 ezer dollárt is elérheti.

Látványos videó arról, milyen lehet az élet egy LV-vel...

www.youtube.com

Living Vehicle - Official Video
AMI MÉG ÉRDEKELHET