Top 5 accesorii esențiale pentru călătorie

Dacă suntem puţin mai prevăzători, vom avea mai mult spaţiu și putem evita multe cheltuieli inutile.

Foto: Unsplash

Este surprinzător cum lucrurile mici ne pot face viaţa mult mai ușoară atunci când călătorim. Am adunat cinci lucruri, aparent mici, care ne pot salva viața (și vacanța).

POWERBANK

Foto: Pixabay

Să ridice mâna persoana al cărei telefon nu s-a descărcat niciodată când ar fi avut cea mai mare nevoie de el! Bateria telefonului se descarcă foarte ușor în timpul călătoriei, deoarece îl folosim pentru navigare, căutări pe internet sau vizionăm videoclipuri sau filme pentru a ne petrece timpul. Pe scurt, un powerbank portabil face parte din echipamentul standard – de preferat să fie cât mai mic și mai ușor, cu o performanţă cât mai bună.

ORGANIZATOR PENTRU GADGETURI

Super, am cumpărat încărcătorul portabil, dar am făcut din ce în ce mai mult haos în geantă. Cabluri răsucite de la căști, cabluri de încărcare, cabluri USB și multe altele. În așa-numitele tech kituri, găsim un loc pentru toate dispozitivele mici, așa că atunci când ajungem la destinaţie, nu vom căuta căștile, adaptorul și alte gadget-uri. Cablurile sunt la locul lor și nu va trebui să ne desfacem jumătate din bagaj în avion sau în portbagaj.

ADAPTOR UNIVERSAL

Foto: Pixabay

Degeaba, nu ne putem separa de tehnologie. Nu este nimic mai neplăcut decât atunci când nu ne putem încărca dispozitivele la hotel sau la aeroport, deoarece priza de acolo nu este potrivită pentru încărcătoarele noastre. Deși mai trebuia să trimitem un e-mail important, magazinele sunt închise, tensiunea de la reţea nu este de 230 V, chiar și priza are o formă neobișnuită. Cu un adaptor universal, ne putem salva de această experienţă teribilă, deoarece surprizele pot apărea nu numai în Marea Britanie sau SUA, ci și înCroaţia, de exemplu.

SAC VIDAT

Desigur, profesioniștii nu mai îndeasă totul în valiză, încercând să bage cât mai multe lucruri în bagaj. Dacă cineva rămâne totuși în continuare la metodele tradiţionale, avem un sfat grozav: pungile sau sacii vidaţi pot chiar tripla spaţiul util, iar acum nici măcar nu au nevoie de pompă sau aspirator pentru a comprima hainele. Este un lucru mic, dar ajută foarte mult la împachetare!

FLACOANE IGIENICE

Bine, am cumpărat mini șampon și mini gel de duș, dar loţiunea de corp sau crema de faţă, parfumul și cremele de protecţie solară preferate nu vor avea loc în bagaj. În avioane există reguli stricte pentru transportul lichidelor, iar în mașină numeroasele sticle de dimensiuni normale ocupă mult spaţiu. Care ar fi soluţia? Sticlele mici, desigur. Există deja un set din acestea care include recipiente goale de unguent, spray-uri și etichete, toate din silicon colorat, așa că nu vom confunda balsamul cu gelul de duș.

AMI MÉG ÉRDEKELHET