Air France va avea scaune noi complet rabatabile cu uși glisante

Compania franceză și-a reproiectat cabinele premium pentru a face și mai confortabile zborurile lungi.

Foto: Air France
Începând cu luna septembrie, Air France lansează un nou tip de cabine pentru clasa Business cu locuri complet regândite: scaunele sunt complet rabatabile, ușor de accesat, dar totuși cu un grad ridicat de intimitate.


Foto: Air France

Noile scaune pot fi transformate într-un pat de aproape 2 metri lungime, în timp ce au acces direct la culoar (deci nu este nevoie să deranjăm pe nimeni din jurul nostru). Iar datorită unei uși glisante, oferă o intimitate sporită în timpul zborului.

Foto: Air France

Fiecare dintre cele 48 de scaune de la clasa Business va avea o căptușeală moale care este făcută din lână și piele. De asemenea, călătorii dispun de un ecran cu rezoluție 4K și diametru de 40 cm și căști cu izolare fonică, pentru a se bucura de peste 1.000 de ore de divertisment. Iar cei care călătoresc în pereche, pot ușor să coboare panoul central dintre cele două scaune, pentru a avea o minicabină comună.

Foto: Air France

Prima aeronavă care oferă acest serviciu va zbura în această toamnă între Paris și New York. Treptat, upgrade-urile vor fi preluate de toate cele 12 aeronave Boeing 777-300 ale companiei Air France.

De asemenea, noul concept va include și locuri noi, cu mai mult spațiu și la clasele Economy și Economy Premium. O completare finală a avioanelor actualizate este o nouă conexiune Bluetooth, care va permite călătorilor să-și conecteze dispozitivele personale cu ecranele din avion.

AMI MÉG ÉRDEKELHET