Vajon melyik a legdrágább szállás az Airbnb-n?

A világ legdrágább Airbnb-je David Copperfield magánszigete a Bahamákon, amelyet 60 ezer dollárért bérelhetünk ki egy éjszakára.

Fotó: Airbnb

Az Airbnb immár a luxusnyaralások világában is az élmezőnybe jutott: a platform az egyedi élményeket kereső és mély zsebbel rendelkező utazóknak is számos lehetőséget kínál a hangulatos városi apartmanoktól a hatalmas tengerparti villákig. Ezek közül is kiemelkedik a Bahamák egyik apró magánszigete, a Musha Cay, amely az S-Money digitális pénzváltó platform által összeállított lista alapján a legdrágább szállás az Airbnb-n.

Fotó: Airbnb

A Musha Cay szigetet a világhírű illuzionista, David Copperfield vásárolta meg 2006-ban, sajtóinformációk szerint 50 millió dollárért. Az Airbnb-n most egy éjszakára 60 ezer dollárért lehet kibérelni a trópusi sziget legnagyobb, 10 ezer négyzetméteres rezidenciáját, amelynek 12 hálószobájában 16 vendég szállhat meg egyszerre.

Fotó: Airbnb

Az ár nemcsak az impozáns villakomplexum bérleti díját tartalmazza, hanem számos olyan kényelmi és szabadidős szolgáltatást is, amely hozzájárulnak az álomnyaraláshoz: teniszpályák, masszázsszobák és spa, edzőterem, napozóágyak és csónakok állnak rendelkezésre, valamint egy saját stég hajók, motorcsónakok, jet-skik vagy vitorlások számára.

Emellett 30 fős személyzet – takarítók, szakácsok, komornyikok, kertészek és hajósok – gondoskodik a vendégekről.

További fotók

Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


AMI MÉG ÉRDEKELHET