4 aplicații utile care te pot ajuta atunci când călătorești

O aplicație pentru a te pune în legătură cu localnicii, alta pentru a-ți arăta cele mai bune tururi turistice – în magazinele online există multe aplicații de călătorie care te ajută mai mult decât doar să te orientezi.

Foto: Shutterstock


Eatwith

Cei care călătoresc singuri probabil că vor adora această aplicație, deoarece le permite să ia masa cu localnicii prin intermediul Eatwith. În cadrul aplicației, utilizatorii pot alege din meniule diferitelor gazde, pot cere sugestii de la localnici, precum și pot afla informații despre cursuri de gătit și excursii gastronomice. Mai mult, aplicația oferă adesea o modalitate mai ieftină de a lua masa în oraș decât să mergi la un restaurant.

Hopper

Aplicația te ajută să rezervi bilete de avion, urmărind și comparând prețurile și serviciile a peste 250 de companii aeriene. Hopper analizează în ce zile să rezervi zborurile pentru a obține cele mai ieftine bilete posibile. De asemenea, poți folosi aplicația pentru a urmări prețurile disponibile pentru un zbor ales de tine și pentru a solicita notificări privind modificările de preț și promoțiile.

Flush

Dacă te-ai aflat vreodată în situația de a avea nevoie urgentă de o toaletă într-un anumit oraș, te vei bucura de aplicația Flush. În loc să te întrebi dacă angajații te vor lăsa să intri în toaleta unui restaurant sau bar, poți deschide Flush, care are o bază de date cu peste 200.000 de toalete disponibile în întreaga lume. Nici măcar nu ai nevoie de internet pentru a o folosi, iar aplicația îți va spune și dacă o toaletă este cu plată.

Sandeman

Cu Sandeman, poți alege dintr-o gamă largă de tururi de oraș în funcție de temă. De exemplu, poți vizita marile orașe ale Europei în cadrul unor tururi istorice, de ciclism sau private. Există atât opțiuni gratuite, cât și cu plată.

AMI MÉG ÉRDEKELHET