Atlas: cel mai bun bar din Asia se găsește la Singapore

Interior impozant în stil art deco, ofertă uimitoare de gin – în plus, cel mai bun bar din Asia poate fi cunoscut și din serialul „Westworld".

atlas bar singapore

Foto: Facebook


Deși acțiunea serialului american SF realizat de HBO are loc în viitor, unele părți din al treilea sezon au fost filmate în barul care amintește de America anilor 1920. Aflat în centrul orașului Singapore, Atlas ar putea fi chiar și decorul pentru „Marele Gatsby". Interiorul monumental, înălțimea impozantă a tavanului, cristalele și mobila aurită, toate emană o bogăție fără margini. În plus, se oferă 1.300 tipuri (!) de gin – pe lângă asta, și meniul de cocktailuri și șampanie este foarte lung...

Foto: Facebook

„Turn de gin" înalt de 26 de metri

Locația deloc obișnuită s-a deschis în 2017 în cartierul de afaceri din Singapore, într-o clădire care amintește de vechii zgârie-nori americani. Și chiar dacă orașul nu duce lipsă de baruri cool, Atlas este și așa remarcabil. Ginurile originare din diferite părți ale lumii își așteaptă rândul într-un „turn de gin" înalt de 26 de metri.

Înălțimea interioară a clădirii este de 50 metri, și poate chiar acest lucru a fost remarcat de producătorii serialului „Westworld", deoarece o asemenea locație se încadrează într-adevăr în mediul SF distopian. În plus, în 2020 Atlas s-a aflat pe locul patru în clasamentul celor mai bune baruri din lume (World's Best Bars), fiind totodată lider în Asia.

Interiorul uimitor în fotografii:

Și alte câteva locații speciale din Singapore din al treilea sezon „Westworld”:

youtu.be

HBO's Westworld Season 3 | All Singapore Locations We've Found So Far
AMI MÉG ÉRDEKELHET