Isuzu a dezvoltat un camper off-road pe bazele popularului pick-up D-Max

Noul Isuzu D-Max V-Cross Expedition Edition este disponibil în Marea Britanie.

Isuzu D-Max V-Cross Expedition Edition
Foto: Isuzu UK

Oricât de luxoase și pline de facilități pot fi autorulotele mari, și un camper off-road, simplă și ușoară, încărcată cu componente și accesorii modulare, are farmecul lui. Îți oferă posibilitatea de campare oriunde, înainte de a te transforma din nou într-un șofer de zi cu zi. De exmplu, ca noul Isuzu D-Max V-Cross Expedition Edition, oferit de filiala britanică a producătorului japonez.

Foto: Isuzu UK

Noul Expedition Edition se bazează pe modelul pick-up Isuzu D-Max, oferind un cort de acoperiș rabatabil, o bucătărie extensibilă și un sistem de sertare care pot fi ușor demontate pentru ca vehiculul săpoate deveni din nou un utilitar obișnuit. Cortul ARB Esperance are o greutate de 56 kg și o înălțime de 33 cm, și se pliază în tabără într-un adăpost spațios pentru doi adulți și un copil, oferind o suprafață de dormit de 152 x 200 cm. Printre accesoriile bine gândite se numără plafonul cu acoperișul deschis, o bandă de lumină LED interioară reglabilă, o bandă de lumină LED exterioară, buzunare pentru pantofi și organizatori.

Foto: Isuzu UK

În interiorul hard-topului, care ține cortul, se află bucătăria glisantă, care se desfășoară într-un punct de lucru exterior spațios în formă de L, cu un blat pe toată lungimea, capabil să suporte până la 30 kg. Secțiunea rabatabilă a bucătăriei găzduiește un aragaz cu trei arzătoare și o chiuvetă pliabilă. Cealaltă parte a unității adăpostește o extensibilă acoperită cu un frigider de 60 l, completând spațiul bucătăriei.

AMI MÉG ÉRDEKELHET