Retró külső, modern technika: íme az új Honda CL500

Új scrambler modellel jelentkezett a Honda: a CL500-at az 1962-ben bemutatott CL72 inspirálta.

Fotó: Honda
A Honda CL500 azoknak a fiatal motorosoknak készült, akik ki akarnak tűnni a tömegből, és akik olyan kétkerekűt keresnek, amely egyaránt alkalmas a mindennapos ingázásra, hosszabb hétvégi kalandokra és off-road kiruccanásokra.


Fotó: Honda

A látványos megjelenésű Honda CL500 A2-es jogosítvánnyal is vezethető, kéthengeres, 471 kcm-es erőforrásának csúcsteljesítménye 46,7 LE, maximális forgatónyomatéka pedig 43,4 Nm. A központi elektronikus vezérlőegység (ECU) típusspecifikus beállításokat kapott, így a jármű dinamikusan gyorsul álló helyzetből.

Fotó: Honda

A letisztult, gömbölyded üzemanyagtartály, a minimalista LCD-kijelző és a dupla kipufogó hatásos megjelenést kölcsönöz az utcai scrambler modellnek. A 19 colos első és 17 colos hátsó kerekek mélyen barázdált abroncsokat viselnek, a hosszabb rugóút pedig elnyeli a bukkanókkal járó rezgéseket. Így legyen szó akár földutakról, macskaköves városi utcákról vagy hétvégi kirándulásokról, a CL500 számára nincs akadály! Az ülésmagasság 790 mm, a középső rész pedig karcsú, ami megkönnyíti a talaj elérését és az alacsony sebesség melletti manőverezhetőséget. Bőséges lábteret biztosít (opcionális tartozékként akár magasabb ülés is rendelhető), míg az utasülés alacsonyan helyezkedik el, így könnyen elérhető.

Fotó: Honda

A CL500 négy különböző színben - Candy Energy Orange, Matt Laurel Green Metallic, Candy Caribbean Blue Sea és Matt Gunpowder Black Metallic – rendelhetik meg a vásárlók, és ahogy a scrambler modelleknél megszokott, eredeti Honda kiegészítők széles választéka kínálja garantálja, hogy minden vásárló saját ízlésére és igényeire szabhassa a CL500-at.

AMI MÉG ÉRDEKELHET