Câte haine trebuie să-ți duci într-o călătorie cu avionul?

Avem mereu tendința de a lua o mulțime de articole inutile într-o călătorie de câteva zile. Dar să vedem ce spun experții despre cât e necesar să împachetăm.

Foto: Shutterstock


Designerul de interior Kayleen Kelly are o serie întreagă de sfaturi de organizare a călătoriilor și de împachetare, pe popularul ei canal TikTok, iar recent a oferit mai multe sfaturi pentru cei care nu sunt siguri ce să împacheteze înainte de o călătorie lungă.

"Dacă plănuiești să călătorești în mai multe destinații în timpul vacanței, ți-aș recomanda cu siguranță să iei doar un singur bagaj de mână - să cari mai multe valize mari și să le rearanjezi frecvent poate cauza mult stres. Cu toate acestea, dacă rămâi într-un singur loc tot timpul și poți despacheta confortabil, nu ezita să pregătești un bagaj de cală", a declarat Kelly pentru Thrillist.

Foto: Shutterstock

Dar cum rămâne cu cei care vor să se îmbrace elegant în fiecare zi a călătoriei, deci nu le vor încăpea toate hainele într-un bagaj de mână? Răspunsul este dat de Harmony Obasi, care a oferit o serie de sfaturi de călătorie și de modă în videoclipurile sale de pe TikTok: pentru ea, cel mai bine a funcționat un bagaj de cală de dimensiuni medii și o geantă de mână. În ceea ce privește numărul de haine, nu există o soluție unică din cauza numeroșilor factori de influență (destinația, vremea sau tipul de activitate), dar există câteva practici optime.

Foto: Shutterstock

Obasi ia de obicei două ținute pe zi: una pentru a fi purtată în timpul activităților de zi, cum ar fi plajă și excursii, și una pentru activitățile de seară din restaurante, baruri sau cluburi de noapte. Kelly recomandă, de asemenea, două ținute pe zi pentru călătoriile mai lungi, dar spune că este suficient să împachetezi maximum opt ținute, care se spală după a patra zi, pentru a le putea îmbrăca la loc.

AMI MÉG ÉRDEKELHET