Performanţă de curse: MOL Racing Fuel 102+

Un carburant unic, adresat șoferilor pasionați de modul de condus sportiv – aceasta este benzina MOL Racing Fuel 102+.

Foto: MOL Racing Team

Şoferii care vor să beneficieze de o experiență unică atunci când se află la volan pot folosi acum o benzină ce vine direct de pe pistele de competiţie.

Noua benzină Racing Fuel 102+, comercializată de MOL şi în România, are o cifră octanică de minimum 102 COR și nivel ridicat de oxigen. Este un carburant unic, special, destinat mașinilor de curse și celor pasionați de raliuri, dar poate fi folosit cu succes de către toți șoferii care sunt pasionați de condusul sportiv.

Avantajele utilizării acestui carburant de ultimă generație, prezent doar în rețeaua stațiilor MOL, sunt numeroase: caracteristicile tehnice ale acestui tip de benzină conferă un raport de compresie bun și o performanță ridicată, precum și elasticitate în ceea ce privește cuplul motorului.

Carburantul nu conţine metanol sau alcool etilic, astfel nu dăunează în niciun fel componentelor din plastic.Performanţa adiţională oferită de MOL Racing Fuel 102+ poate fi exploatată în primul rând de motoarele care pot fi programate prin computer, respectiv modelele sport ultraperformante, al căror propulsor vine integrat cu un sistem intern de reglare a admisiei şi a compresiei.


Foto: MOL

Benzina Racing Fuel 102+ înglobează know-how-ul valoros al Grupului MOL în materie de carburanți şi poate fi achiziționat din 4 stații din București (Nicolae Caramfil, Timpuri Noi, Muncii, Râmnicu Vâlcea), respectiv în Brașov, Cluj și Timișoara.

AMI MÉG ÉRDEKELHET