Cu mini-cabana visurilor tale la drum? Japonezii de la Bess spun: de ce nu!?

Compania japoneză Bess a lansat Imago Iter, o cabină compactă tip remorcă ce poate fi tractată cu un SUV sau un pick-up.

Foto: Bess

De ce să optați pentru o remorcă, dacă puteți alege o mini-cabană confortabilă, special concepută pentru drum?

Foto: Bess


Am văzut o mulțime de rulote care încearcă să imite aspectul caselor mici prietenoase, foarte populare pe Instagram. Compania japoneză Bess a trecut la un nou nivel, construind o mini-cabană direct pe patru roți și echipând-o cu un cârlig de remorcare. În Japonia, țară în care sunt apreciate structurile efemere, compania este cunoscută pentru casele sale din lemn, deși Imago este primul său model pe roți.

Foto: Bess

În esență, Imago Iter este într-adevăr doar o mini-cabană portabilă, cu un preț de bază în jur de 30.000 USD. Este realizată din lemn de cedru de 70 mm grosime și vine cu acoperiș din cedru sau plastic, la alegere. În interior ne așteaptă doar patru pereți, dar fiecare echipat cu propriul geam, inclusiv o fereastră mare glisantă, care funcționează drept ușă a structurii. Imago Iter vine fără accesorii speciale sau chiar facilități de bază, cum ar fi o chicinetă sau o toaletă. În timp ce unii ar putea fi descurajați de acest lucru, alții vor vedea o oportunitate de a transforma Imago Iter în rulota lor de vis.

Foto: Bess


Lipsa facilităților oferă libertatea de a configura vehiculul după dorință. Poate fi păstrată cu un decor spartan sau spațiul său de 21,3 mp poate fi folosit pentru instalarea unui pat, a unei canapele, mese și băi. Cum vehiculul cântărește doar 2.090 kg, oferă o mare libertate de personalizare înainte de a deveni prea greu pentru tractare.

Bess IMAGO iter – video

www.youtube.com

BESS 走るログ小屋「IMAGO iter 」
AMI MÉG ÉRDEKELHET