Un bărbat fără bilet a folosit un truc incredibil pentru a se îmbarca în avion

Cazul inedit ridică întrebări serioase cu privire la sistemele de securitate din aeroporturi.

Foto: Shutterstock


Un bărbat a fost arestat în Texas, după ce s-a descoperit că s-a urcat la bordul unui zbor al companiei Delta Air Lines fără biletul lui.

Șiretlicul a fost de-a dreptul uimitor: Wicliff Yves Fleurizard, în vârstă de 26 de ani, a fotografiat în secret biletul de îmbarcare al unuia dintre colegii săi de zbor, iar imaginile s-au dovedit a fi de o calitate atât de bună încât i-au permis să treacă de poarta de îmbarcare. După ce experții au studiat înregistrarea de pe camera de supraveghere, a reieșit că bărbatul a încercat să fotografieze cu telefonul mai multe legitimații de îmbarcare din jurul său, dar imaginile nu au fost destul de clare. Singura pe care a reușit s-o obțină la o calitate suficient de bună a fost cea a unei minore.

Foto: Shutterstock

Situația a devenit suspectă pentru personalul de la sol când fata a încercat să se îmbarce imediat după bărbat, dar sistemul a refuzat să o lase să se îmbarce, spunând că aceasta se îmbarcase deja. Între timp, și echipajul de zbor a devenit suspicios, deoarece, în timpul procesului de îmbarcare, bărbatul s-a comportat confuz, încercând să deschidă unitatea de depozitare care conținea echipamentul de urgență.

Foto: Facebook

După aceea, bărbatul a intrat în toaletă, și a rămas acolo mult timp, fără să închidă ușa. După ce îmbarcarea s-a încheiat, bărbatul a trecut de la toaleta din fața avionului la toaleta din spate. În acel moment, era clar că nu avea ce căuta în avion, deoarece nu mai existau locuri pentru el. După ce a fost arestat, bărbatul a recunoscut că a făcut o greșeală și a spus că voia doar să ajungă acasă. În curând, Fleurizard va trebui să se prezinte la tribunal.

AMI MÉG ÉRDEKELHET