Poate fi mai low-cost decât low-cost? Potrivit unei companii aeriene, da!

O companie aeriană canadiană introduce un tarif de „ultrabază”, fără bagaj de mână și cu îmbarcarea pe ultimul loc.

Foto: Unsplash


Compania aeriană canadiană low-cost WestJet duce călătoriile de buget la un nou nivel cu noua sa opțiune tarifară "Ultra Basic". Aceasta înlocuiește fostul bilet cu cea mai mică valoare, "Tariful de bază", cu scopul de a crea cea mai simplă și directă opțiune de călătorie pentru pasagerii care nu au nevoie de bagaje de mână sau de orice alte extraopțiuni.

Tariful ”Ultra Basic” include în continuare opțiunea de a lua la bord un obiect personal care să fie depozitat sub scaun, precum și accesul la proviziile de la bord, cum ar fi oferta de alimente și băuturi și sistemul de divertisment în timpul zborului. Principalele diferențe constau în faptul că pasagerilor nu li se permite să aducă un bagaj de mână, sunt ultimii îmbarcați în avion și li se alocă locuri în partea din spate a aeronavei.

Foto: Facebook

Singura excepție este reprezentată de rutele transpacifice și transatlantice, unde pasagerii încă mai pot aduce un bagaj de mână. ”Ultra Basic” oferă totuși opțiunea de a achiziționa un loc și de a înregistra bagajele pentru o taxă suplimentară. De asemenea, serviciul Extended Comfort poate fi achiziționat cu caracteristici precum spațiu suplimentar pentru picioare și îmbarcare prioritară.

Foto: Shutterstock

Rezervările flexibile sunt însă exceptate de la acest serviciu, ceea ce înseamnă că rezervările nu pot fi modificate sau anulate după 24 de ore de la confirmarea rezervării. Scopul noii opțiuni tarifare este de a oferi un preț redus pe toate rutele interne și internaționale, pentru a răspunde mai multor nevoi ale clienților. Se estimează că acest nou format de bilet va accelera procesul de îmbarcare, ceea ce va contribui la o îmbunătățire generală a performanței de punctualitate a companiei aeriene.

AMI MÉG ÉRDEKELHET