Un serviciu neobișnuit chiar și în Londra – cafenea pop-up pentru câini!

Deși sunt atât de multe de văzut și de făcut în capitala britanică, dacă pe 23 iulie te vei afla în Londra, îți recomandăm să-ți faci timp pentru o cafea delicioasă pe Devonshire Terrace. Va fi o experiență unică.

Foto: Pop+Bark

Pe 23 iulie, echipa Pop+Bark se va afla la Londra pentru a deschide o cafenea de o zi axată pe patru rase de câini. Compania administrează cafenele pop-up sub brandul Papuccino încă din 2017, cu mare succes – evenimentele lor se adresează atât câinilor și stăpânilor acestora, dar și celor care nu pot avea un câine acasă, însă vor să petreacă puțin timp cu animalele.

Foto: Pop+Bark

În ultimii cinci ani, cei de la Pop+Bark au servit aproximativ 30.000 de Pupuccino, adică cappuccino pentru câini, în cafenelele lor pop-up tematice. Activitatea lor constă în organizarea unor evenimente de o zi în diferite orașe din Anglia, concentrându-se pe o anumită rasă populară de câini. Acestea au devenit foarte populare în rândul proprietarilor de câini, astfel deja toată lumea este nerăbdătoare să vadă unde și ce rasă de câine va fi în centrul atenției la următorul eveniment.

Foto: Pop+Bark

În iulie, vor avea loc evenimente în Liverpool, Birmingham și Nottingham, precum și principala atracție a lunii, reuniunea din 23 iulie, de la Londra. La Devonshire Terrace, în cartierul Spitalfields din capitala britanică, va fi deschisă o cafenea pop-up pentru trei rase de câini – Dalmațian, Golden Retriever și Schnauzer. Biletele pentru fiecare dintre cele trei evenimente sunt puse deja în vânzare aici. În timpul evenimentului, vor exista locuri de făcut ”selfie”, accesorii pentru câini, suveniruri și, bineînțeles, mâncare și băutură, alături de prietenii cu patru picioare.

AMI MÉG ÉRDEKELHET