Călătorie uluitoare în jurul lumii cu avion privat de lux

Agenția franceză de turism Safrans du Monde a transformat un avion Airbus A340 într-un hotel de cinci stele zburător.

Insula Paștelui, Polinezia Franceză, Rio de Janeiro, Machu Picchu, Angkor Wat, Petra, Taj Mahal, Hanoi, Sydney și Paris se numără printre escalele unui sejur de lux de 22 de zile, organizat de compania franceză Safrans du Monde, în luna octombrie a acestui an. Preţul biletului pentru aeronava Airbus special adaptată începe de la 68.000 de euro.

Ilustrație: Safrans du Monde

Compania franceză Safrans du Monde, specializată în călătorii exclusiviste cu avioane private, a lansat recent un circuit mondial de 22 de zile (denumit oficial World Tour Grands Classiques) inspirat de romanul „Ocolul Pământului în 80 de zile” al lui Jules Verne, care sărbătorește anul acesta 150 de ani de la lansare. Cele nouă escale fac parte din minunile lumii: Insula Paștelui, Polinezia Franceză, Rio de Janeiro, Machu Picchu, Angkor Wat, Petra, Taj Mahal, Hanoi, Sydney și Paris, unde începe și se termină această croazieră printre nori.

În 2024, orașul New York va fi adăugat la itinerar.

www.youtube.com

The World Tour Experience by Safrans du Monde

În trecut, aeronava Airbus A340 a transportat peste 350 de persoane, însă, după renovarea realizată de către Safrans du Monde, avionul a devenit un hotel zburător de cinci stele, care transportă doar 40 pasageri, plus trei piloți, șapte însoțitori de bord, un somelier și un bucătar. Distanțele între scaunele pliabile sunt de 2 metri, băile sunt luxuriante și există chiar și o zonă de lounge cu canapele din piele.

La fiecare oprire, oaspeții vor participa la tururi private și divertisment nocturn.
AMI MÉG ÉRDEKELHET