Croazieră printre nori cu un avion transformat într-un hotel de lux

Safrans du Monde a anunțat destinațiile sejurului mondial cu avion de lux din 2024.

Foto: Shutterstock


Safrans du Monde, o companie de turism specializată în călătorii personalizate de înaltă clasă, a anunțat sejurul aerian de 24 de zile "2024 World Tour Special Edition", din 10 martie până pe 2 aprilie, care acoperă nouă destinații.

Compania franceză Safrans du Monde, specializată în călătorii exclusiviste cu avioane private, a lansat recent un circuit mondial. Croaziera printre nori va începe la Paris, de unde pasagerii vor zbura în Mexico City. În capitala Mexicului vor poposi trei nopți, apoi vor călători în Hawaii și vor ateriza în Honolulu și Big Island pentru două nopți, înainte de a se îndrepta spre Fiji pentru alte trei nopți.

Ilustrație: Safrans du Monde

Apoi, clienții călătoresc în Noua Zeelandă pentru a explora peisajele, cultura Maori și viața sălbatică.

Călătoria continuă în Australia pentru patru nopți, iar oaspeții se vor aventura prin rezervațiile naturale din Tasmania, înainte de a ajunge în Perth pentru a explora deșertul Pinnacles sau Wave Rock. Următoarea destinație este Singapore, unde călătorii vor petrece două nopți înainte de a se îndrepta spre Maldive. Următoarea oprire este Tanzania sau, dacă oaspeții preferă, Rwanda, contra unei taxe suplimentare, pentru destinația finală a turului mondial.

www.youtube.com

Safrans Du Monde Around The World by Private Jet

Utilizând cabina spațioasă a unui Airbus A340 și scaunele confortabile care se rabatează în paturi plate, oaspeții vor fi răsfățați de un echipaj atent pe tot parcursul călătoriei. Avionul a fost transformat într-un hotel zburător de cinci stele, care transportă doar 40 pasageri, plus trei piloți, șapte însoțitori de bord, un somelier și un bucătar. Distanțele între scaunele pliabile sunt de 2 metri, băile sunt luxuriante și există chiar și o zonă de lounge cu canapele din piele. Bagajele îi vor aștepta pe pasageri în camerele de hotel la sosirea în fiecare destinație. Aperitivele și mesele cu trei feluri de mâncare sunt pregătite pe parcursul zborurilor de bucătarul privat, Paul Caussé.

În avion, pasagerii pot socializa la barul de la bord și se pot bucura de o listă extinsă de vinuri fine, băuturi spirtoase și șampanie sau pot savura cocktailul "Safrans du Monde", creat de Harry's Bar din Paris. În plus, pasagerii vor primi kituri de wellness personalizate de la Sothys, un brand franțuzesc de cosmetice.

AMI MÉG ÉRDEKELHET