Casa de șampanie Veuve Clicquot a dezvăluit 3 noi călătorii „spumante” în jurul lumii

Veuve Clicquot a făcut echipă cu Belmond pentru a organiza noile călătorii.

Foto: Belmond

Veuve Clicquot și Belmond le oferă călătorilor experiențe de-adevăratelea spumante. Cele două mărci ale companiei mondiale LVMH, care s-au asociat anterior pentru a crea o călătorie de lux cu trenul din Franța până în Italia, au dezvăluit trei aventuri suplimentare la bordul legendarelor trenuri Belmond. Noile Solaire Journeys permit călătorilor să urmărească soarele pe trei continente, în timp ce consumă cele mai prestigioase șampanii și delicatese.

Foto: Belmond

Având loc între 22 și 25 aprilie, prima călătorie se desfășoară între Singapore și Malaezia. Oaspeții se vor bucura de un brunch cu șampanie cu vedere la Marina Bay din Singapore, apoi se vor îmbarca la bordul trenului Eastern & Oriental Express și vor călători prin jungla verde până la insula Penang.

Foto: Belmond

Trenul în sine este, de asemenea, un punct de atracție.

Toate cabinele elegante cu lambriuri de lemn au fost complet restilizate pentru sezonul 2024. De asemenea, în vagonul cu pian-bar se servesc preparate pregătite de bucătari de renume mondial și spumante de cea mai bună calitate.

Foto: Belmond

Programată între 4 și 6 iulie, cea de-a doua ediție a Solaire Journey pornește în Austria și se încheie în Franța. Aventura începe cu două zile de cultură și gastronomie la Viena. Călătorii vor sări apoi în istoricul Venice Simplon-Orient-Express și se vor îndrepta spre casa Veuve Clicquot, în faimoasa regiune Champagne, din jurul orașului Reims.

Foto: Belmond

După un tur ghidat al podgoriilor istorice din Verzy, oaspeții se vor bucura de o degustare a celor mai bune sortimente de cuvée. Călătoria culminează în mod corespunzător cu o cină care va fi pregătită de bucătarii cu stele Michelin Mory Sacko și Jean Imbert. Trenul îi va duce apoi pe oaspeți la Paris.

Foto: Belmond

Cea de-a treia și ultima excursie este, fără îndoială, cea mai interesantă.

Pentru prima dată, Veuve Clicquot oferă o expediție de cinci nopți la bordul a două trenuri de lux Belmond. În perioada 21-26 octombrie, itinerarul va fi parcurs cu trenurile Hiram Bingham și Andean Explorer, care vor traversa America de Sud. .

Foto: Belmond

Oaspeții vor călători din Cusco prin Valea Sacră până în țara incașilor, vizitând locurile antice și minunile naturale impresionante din Peru, cum ar fi Machu Picchu și Lacul Titicaca. Pe drum, călătorii se vor delecta, de asemenea, cu mâncăruri gustoase și șampanii fabuloase selectate de maestrul de pivniță al Veuve Clicquot, Didier Mariotti

AMI MÉG ÉRDEKELHET