Cât va costa o călătorie în spațiu cu Virgin Galactic?

Virgin Galactic a anunțat că vânzările de bilete vor fi deschise publicului larg pe 16 februarie pentru zborurile spațiale care au loc în cursul acestui an.

Ilustrație: Virgin Galactic


Rezervarea unui bilet pentru o călătorie spațială va da clienților acces la comunitatea Future Astronaut, conceput pentru a aduce "inspirație, emoție și aventură". Astfel, membrii vor avea acces la diferite evenimente, excursii și activități de pregătire spațiale atât înainte cât și după zbor.

Ilustrație: Virgin Galactic

Rezervările vor fi disponibile pentru 450.000 de dolari. Cei interesați de călătoria în spațiu sunt rugați să depună un depozit inițial de 150.000 de dolari și să facă plata finală înainte de zborul lor. Zborul pleacă de la America Spaceport al Virgin Galactic din New Mexico. Participanții vor ajunge cu câteva zile înainte de zbor, pentru programul de formare și activități de pregătire, în timp ce au parte de o cazare de top.

Ilustrație: Virgin Galactic

Călătoria spațială va dura în jur de 90 de minute. Odată ajunsă în spațiu, nava se va înclina ușor, astfel călătorii vor avea ocazia să experimenteze imponderabilitatea în timp ce beneficiază de o priveliște uluitoare a Pământului prin cele 17 geamuri supradimensionate ale navei. Virgin Galactic plănuiește să aibă 1.000 de clienți la bordul serviciului comercial în 2022.

AMI MÉG ÉRDEKELHET