Pe drumurile pitorești ale Italiei, într-un Ferrari

Pe urmele lui Enzo Ferrari – o excursie specială prin nordul și centrul Italiei.

Foto: Pixabay


Bazat pe biografia lui Enzo Ferrari scrisă în 1991 de jurnalistul de motorsport Brock Yates, noul film al lui Michael Mann, „Ferrari”, explorează o perioadă tumultoasă din viața lui Enzo Ferrari (interpretat de Adam Driver). Cu toate acestea, pentru cei care doresc o experiență mai imersivă și vor să urmărească viața plină de culoare a fondatorului mărcii italiene, compania de turism de lux Red Savannah a introdus un tur al Italiei, inspirat de filmul lui Michael Mann. Această aventură de opt zile va permite participanților să exploreze Italia în cel mai memorabil mod.

Foto: Shutterstock

Cei care vor participa la această călătorie plină de aventură vor avea ocazia să conducă pe drumurile pitorești din nordul și centrul Italiei într-un Ferrari F8 Tributo. Turul include o vizită la locul de naștere al lui Enzo Ferrari, în Modena, alături de șansa de a-și testa abilitățile de conducere pe un circuit de curse din apropiere. În plus, în itinerar este inclusă și o vizită exclusivă la Muzeul Stanguellini pentru a admira o colecție uimitoare de mașini clasice, urmată de o oportunitate de a vedea linia de asamblare a lui Lamborghini Urus în Motor Valley.

Foto: Pixabay

Excursia de lux este potrivită și pentru cei care sunt pasionați de gastronomie.

Pe lângă faptul că vor aborda drumurile sinuoase ale Italiei într-un Ferrari, vor avea loc și degustări ale unora dintre cele mai bune vinuri italiene, cum ar fi Barolo și Chianti. Pe lângă degustarea unor delicatese locale faimoase, precum Parmigiano Reggiano și oțetul balsamic, turul include și o cină la Osteria Francescana, restaurantul de trei stele Michelin al lui Massimo Bottura și un prânz la restaurantul Ferrari din 1950.

Foto: Ferrari

De la dealurile piemonteze acoperite de viță de vie și văile generoase din Emilia Romagna până la panoramele de basm, mărginite de chirpici, ale Toscanei atemporale, călătoria de opt zile a lui Red Savannah a fost atent selectată pentru a oferi cele mai bune priveliști ale Italiei. Prețurile depind de sezon și pornesc de la 27.200 lire sterline pe persoană. De asemenea, va exista opțiunea de a face upgrade la un Ferrari mai puternic – la un model Ferrari SF90 Stradale sau un Ferrari 812 GTS.

AMI MÉG ÉRDEKELHET