La prima vedere, arată ca o remorcă de bicicletă, dar este de fapt o rulotă!

Dacă dorești să te bucuri de frumusețea și apropierea de natură într-un mod cu adevărat ecologic, atunci o remorcă de bicicletă va fi preferata ta.

bicicletă cu minirulotă

Foto: OTR

Producătorul de rulote OTR și-a prezentat până acum rulota OTR Camper Trailer RV sub formă de studiu, dar producția de serie va începe în curând. La prima vedere, rulota pare minusculă, dar atunci când este desfăcută oferă spațiu similar unui cort de dimensiuni medii.

www.facebook.com

https://www.otrcampertrailer.com/ Check out our new OTR camper trailer -- bike teardrop camper …OTR, o companie chineză specializată în rulote de 20 de ani, vizează acum o nouă piață cu Camper Trailer RV, care este destinat persoanelor care nu merg deloc cu mașina în natură. Structura minusculă, în formă de lacrimă, nu este cu mult mai mare decât o remorcă de bicicletă pentru copii, atunci când este pliată.
Dar dacă deschizi partea superioară, ai un mic apartament de sine stătător.
Este alimentat de un panou solar, vine cu mobilier care poate fi ușor combinat și poți instala chiar și o marchiză de umbră în fața rulotei. Interiorul este foarte mic, cu loc pentru 2 scaune și o măsuță care poate fi transformată într-o canapea extensibilă. Există, de asemenea, o mică zonă de depozitare pentru lenjerie de pat, alimente, aragaz de camping și haine.
Pe vreme blândă, această rulotă mică este o alegere excelentă dacă îți dorești mai mult confort decât un cort.
AMI MÉG ÉRDEKELHET