Dior a amenajat două cabine de spa speciale într-un hotel de lux din Sicilia

Grupul turistic Belmond a încheiat un parteneriat cu Dior pentru o nouă experiență de wellness în grădinile Grand Hotel Timeo din orașul sicilian Taormina, cu ocazia aniversării a 150 de ani a hotelului.

Foto: Belmond

Până în octombrie 2023, grădina de la Grand Hotel Timeo va găzdui două cabine Dior Treehouse, una dublă și una simplă, care vor oferi tratamente exclusive de îngrijire a pielii, bazate pe expertiza Dior Spa. Decorul se inspiră din vegetația care învăluie spa-ul pop-up.

Foto: Belmond

Cabinele Dior Spa dispun de terase individuale cu vedere la mare, completate cu umbrele din țesătură asortată și mobilier din material ratan. Maria Grazia Chiuri, directorul de creație al casei Dior, a reînnoit țesătura Dior, care decorează cabinele, într-o culoare verde îndrăzneață, pentru a se armoniza cu împrejurimile. Tapetul Dior Toile de Jouy, scaunele din bambus și lămpile moderne cu finisaje din alamă perlată creează o atmosferă rafinată.

Foto: Belmond

Grand Hotel Timeo, acum parte a grupului francez Belmond, și-a deschis porțile în 1873.

Acesta oferă vedere la muntele Etna din apropiere și se află lângă celebrul teatru antic grec din Taormina.

Situat ideal în apropierea centrului istoric plin de viață, a Golfului Mazzaro și a unora dintre cele mai frumoase plaje din Sicilia, de-a lungul timpului, hotelul a atras artiști iluștri precum Klimt, Klee, Wagner, Tennessee Williams și D.H. Lawrence. Acesta din urmă a locuit acolo în timp ce scria celebrul său roman „Amantul doamnei Chatterley". Elita de vedete de la Hollywood, de la Cary Grant la Elizabeth Taylor și Audrey Hepburn, au stat, de asemenea, aici.

Restaurantul cu stele Michelin reinterpretează în mod sofisticat mâncărurile tradiționale siciliene.
AMI MÉG ÉRDEKELHET