Campare în rulota viitorului – noul concept dezvăluit de legendarul Airstream

Airstream a făcut echipă cu Porsche Design pentru a crea Airstream Studio F. A. Porsche, un studiu de rulotă pentru noile vremuri.

Ilustrație: Airstream

Lansarea unei noi rulote Airstream este un eveniment chiar și în Europa, mai ales atunci când este atât de inovatoare precum noul concept al legendarului brand american. Studiul Airstream Studio F. A. Porsche ia în considerare nevoile unei noi generații de călători, păstrând în același timp elementele de design caracteristice producătorului.

Ilustrație: Airstream

Cea mai interesantă inovație a conceptului este suspensia adaptivă, astfel rulota ultraușoară Airstream Studio F. A. Porsche este prima din istoria de 90 de ani a companiei care încape într-un garaj. Acest lucru este absolut în concordanță cu noile exigențe de pe o piață în schimbare, capacitatea de a depozita rulota în siguranță acasă fiind un aspect important pentru mulți potențiali proprietari. De asemenea, suspensia adaptivă este de folos atât pe șosea, cât și în afara drumului asfaltat.

În primul caz sporește aerodinamica, iar pe teren accidentat contribuie la îmbunătățirea manevrabilității.

Ilustrație: Airstream

Acoperișul retractabil de tip camper din fibră de carbon este, de asemenea, o premieră în istoria Airstream, adăugând 30 de centimetri în plus la înălțimea interioară.

Aerodinamica excelentă a fost o particularitate a mărcii încă de la început, dar a fost îmbunătățită și mai mult pentru noul concept prin simulări pe modele la scară. Unitățile externe care ar putea crește rezistența la aer (cum ar fi sistemul de climatizare, roata de rezervă, diversele rezervoare și bateria litiu-ion) au fost poziționate inteligent în zona șasiului și în interior.

Ilustrație: Airstream

Ușa din spate a fost împărțită în două secțiuni, una care se deschide în sus și alta în jos, ceea ce nu numai că facilitează accesul și încărcarea, dar creează și o mini-terasă. Interiorul este, de asemenea, extrem de versatil: zona din spate poate fi transformată rapid dintr-o sufragerie într-un birou sau într-un lounge - sau într-o zonă de dormit cu pat de 208 x 155 cm. Ușa de la baie poate fi rotită pentru a ascunde toaleta atunci când nu este folosită. Acest design eficient lasă, de asemenea, mai mult spațiu în bucătăria alăturată, care poate fi extinsă și mai mult cu ajutorul blatului rabatabil.

Încă nu au fost date informații clare despre posibilitatea producției în serie a conceptului, dar unele elemente ale acestuia vor apărea cu siguranță la produsele viitoare.

Video despre noul concept Aistream

www.youtube.com

Airstream Studio F. A. Porsche Concept Travel Trailer
AMI MÉG ÉRDEKELHET