Hippie Caviar Motel – autorulotă electrică pentru o singură persoană de la Renault

Noul vehicul concept al Renault ademenește nomazii digitali să părăsească birourile.

Foto: Renault

Acum un an, Renault și-a prezentat sub numele Hippie Caviar Hotel conceptul de autorulotă bazat pe utilitarul Trafic, care a adus confortul hotelurilor de cinci stele în peisajele sălbatice. În perioada 20-25 septembrie, la expoziția IAA Transportation din Hanovra, producătorul francez a dezvăluit și „fratele mai mic” al mașinii de studiu, conceptul Hippie Caviar Motel bazat pe furgoneta electrică Kangoo.

Foto: Renault

Studiul bazat pe noul model Renault Kangoo L2 E-Tech Electric oferă un sediu pe roți pentru aventurierilor și iubitorilor de sporturi extreme, cu care se poate ajunge zilnic la noi destinații. Motorul electric de 120 de CP este alimentat cu energie de un pachet de baterii cu o capacitate de 45 kWh.

Foto: Renault

Autonomia maximă este de 285 km, iar conectată la o stație de încărcare rapidă, mașina poate fi încărcată în 30 de minute cu energie electrică suficientă pentru 170 km. Sustenabilitatea nu este prezentă doar în ceea ce privește propulsia – în mai multe locuri din interior găsim materiale reciclate.

Foto: Renault

Patul, care poate fi format din scaunul lateral, oferă o vedere perfectă asupra cerului nopții, datorită unui acoperiș panoramic mare. Producătorul francez nu forțează soluțiile înghesuite, pentru mai multe persoane: Renault Hippie Caviar Motel este special destinat călătorilor solitari.

Foto: Renault

În ciuda dimensiunilor relativ mici, interiorul variabil imaginativ are destul spațiu pentru o zonă de luat masa, un dressing și un birou mobil. Datorită numeroaselor sisteme practice de depozitare, putem lua cu noi toate echipamentele necesare.

Video cu Renault Hippie Caviar Motel 

www.youtube.com

Hippie Caviar Motel - Show Car
AMI MÉG ÉRDEKELHET