Remorcă de camping de la Toyota

Totul la îndemână: TRD-Sport Trailer de la Toyota.

Foto: Toyota


Divizia nord-americană a gigantului japonez Toyota a reacţionat într-un mod inedit la creşterea popularităţii drumeţiilor şi a campării în aer liber: au prezentat un concept de remorcă care oferă tot ce am avea nevoie într-o excursie în natura sălbatică.

Numită TRD-Sport Trailer, aceastaa fost realizată prin modificarea părţii dinspate a unui pick-up Toyota Tacoma – practic, bena a fost „tăiată" şi transformată într-o rulotă rabatabilă.

www.youtube.com

Toyota TRD Sport Trailer 2020 SEMA

Cel mai important dispozitiv al conceptului este tehnologia inovatoare de ridicare, cea care înalţă dinremorcă o platformă rigidă ce funcţioneazădrept pavilion. Pe aceasta vine amenajat un cort de 4 persoane, structura ingenioasăincluzând şi toaletă, frigider, încălzitorde apă caldă, duș cu perdea, generator, rezervoare de apă, chiuvetă și aragaz glisant.

Astfel, când este complet implementat, TRD-Sport Trailer se transformă într-un camping spaţios şi bine iluminat, echipat cu unelte importante, cum ar fi cadrele desuport pentru undiţele de pescuit, ustensile de gătit și alte elemente esenţiale în natură. Chiar dacă, deocamdată, este un concept, TRD-Sport Trailer este compatibil cu toate modele SUV şi pick-up din gama nord-americană a mărcii Toyota.

Galerie foto

Foto: Toyota











AMI MÉG ÉRDEKELHET