Semne de avertizare că în camera ta de hotel se ascund oglinzi cu două fețe

Gândul că cineva folosește o oglindă pentru a spiona oaspeții este cel puțin tulburător.

Foto: Shutterstock


Vestea bună este că există mai multe modalități prin care puteți verifica dacă există o oglindă cu două fețe atunci când stați într-un hotel, motel sau pensiune. Turiștii sunt îndemnați să se familiarizeze cu semnele de avertizare ale oglinzilor cu două fețe din hoteluri și pensiuni.

Specialiștii de la MeandMyGlass.co.uk au prezentat cinci teste care îți vor arăta dacă o oglindă din cameră are două fețe. "Cea mai comună metodă este testul cu unghia, dar ar trebui să încercați, de asemenea, să luminați oglinda cu o lanternă. La o oglindă normală, lumina ar trebui să ricoșeze în reflexie, dacă oglinda este bidirecțională, veți putea vedea direct prin ea", a declarat John Cutts, fondatorul MeandMyGlass.co.uk. Iată, deci, 5 moduri de a identifica oglinzile cu două direcții:

​Testul unghiei


Așează-ți unghia pe oglindă, dacă nu există niciun spațiu între degetul tău și reflexia acestuia, ar putea indica o oglindă cu două fețe. Pe o oglindă obișnuită, va exista un decalaj între unghia ta și reflexia ei.

Testul de zgomot

Zgomotul este un factor important pentru a identifica dacă o oglindă este cu două fețe. Lovește sticla în toate cele patru colțuri și în centru. Dacă scoate un sunet gol, este foarte posibil să existe ceva pe partea cealaltă.

Foto: Shutterstock

Folosește o lanternă de telefon

Când stai în picioare și te afli cu fața la o oglindă, îndreaptă lanterna spre sticlă și vezi dacă lumina se reflectă. Dacă nu ricoșează, atunci lumina va străluci în cazul unei oglinzi cu două fețe pentru a dezvălui ce se află în spatele geamului.

Uită-te la instalare

Dacă oglinda este agățată, atunci este foarte puțin probabil să fie o oglindă bidirecțională - oglinzile cu două fețe tind să fie fixate în perete.

Verifică atent reflexia

Apropie-te cu fața de oglindă și blochează lumină cu mâinile pe lângă cap. Dacă oglinda este cu două fețe, este posibil să vezi direct prin ea.

AMI MÉG ÉRDEKELHET