Cel mai mare acvariu din lume se va deschide în curând la Abu Dhabi

Pe lângă luxul absolut, hotelurile de lux și programele speciale, în Abu Dhabi se va finaliza în curând cea mai nouă atracție: SeaWorld, un acvariu de record mondial.

Ilustrație: SeaWorld Abu Dhabi

Acvariul cu cinci etaje va găzdui aproximativ 68 de mii de animale marine, ceea ce îl va face să fie cel mai mare acvariu din lume. Acesta este un alt plus semnificativ la experiențele și atracțiile imersive existente pe Insula Yas.

Ilustrație: SeaWorld Abu Dhabi

Centrul nu va servi doar ca reședință pentru animale, dar va găzdui și centrele de cercetare care le studiază. Acvariul gigantic SeaWorld Abu Dhabi va fi construit pe Insula Yas, ocupând o suprafață de 183 mii de metri pătrați, fiind împărțit pe cinci niveluri.

Pentru că este vorba despre cel mai mare acvariu din lume, nu-i de mirare că locația va absorbi peste 25 de milioane de litri de apă, invitând în schimb vizitatorii la o călătorie de la Polul Nord până la Polul Sud, într-un mod deosebit de interactiv. Va fi, de asemenea, și primul centru de cercetare dedicat studierii și îngrijirii animalelor din Emiratele Arabe Unite.

Ilustrație: SeaWorld Abu Dhabi

În prezent, uimitorul proiect SeaWorld este finalizat într-o proporție de aproape 70%. Cel mai spectaculos element creat de om este fereastra verticală ce va avea 20 de metri înălțime, numită Endless Vista, care străbate toate etajele, astfel încât să putem admira priveliștea din fața noastră.

AMI MÉG ÉRDEKELHET