Care sunt cele mai scumpe cinci camere de hotel din lume?

Unele dintre următoarele locuri de cazare costă mai mult de 130 de mii de dolari pe noapte...

Foto: Facebook

New York, Geneva, Las Vegas și un... submarin! Acestea sunt cele mai scumpe suite din lume!

5. Ty Warner Penthouse, Four Seasons – New York

Foto: Four Seasons

Cea mai scumpă suită la unul dintre cele mai tari hoteluri din New York este situată la ultimul etaj, cu vedere panoramică asupra metropolei. Pentru Penthouse-ul hotelului cu 52 de etaje se cer 50 de mii de dolari pe noapte.

4. The Mark Penthouse, The Mark Hotel – New York

Foto: The Mark Hotel

A patra cea mai scumpă suită penthouse se găsește, de asemenea, în New York. Mark Hotel oferă cea mai mare suită din Statele Unite pentru 75 de mii de dolari pe noapte. Pentru această sumă primim cinci dormitoare, șase băi, un imens living și o terasă mare cu vedere la Central Park.

3. Hotel President Wilson Royal Penthouse – Geneva

Foto: Marriott

O noapte în hotelul elvețian ce aparține lanțului Marriott costă 76 de mii de dolari. Suita Regală oferă vedere la frumosul Lac Geneva și la cel mai înalt vârf european, Mont Blanc. Suita cu sticlă antiglonț vine cu un asistent personal, un bucătar și un valet.

2. Empathy Suite, The Palms – Las Vegas

Foto: Facebook

Cazarea de aproape 80 de mii de dolari are și cadă cu hidromasaj și o peșteră de sare, iar dacă ne place arta contemporană, vom dori să vedem suita de 850 de metri pătrați împodobită cu șase opere realizate de Damien Hirst. Nici nu trebuie să părăsim hotelul, deoarece în partea de jos a hotelului funcționează un cazinou imens.

1. Lover’s Deep Luxury Submarine Hotel – St. Lucia

În cea mai scumpă cazare din lume o noapte costă peste 136 de mii de dolari. Ancorat în Caraibe, lângă St. Lucia, această navă-hotel promite o experiență subacvatică în cazul în care închiriem cea mai scumpă suită. De fapt, pornim cu un submarin de lux în adâncul oceanului, unde toată noaptea putem urmări din pat animalele din mare, în timp ce căpitanul și bucătarul-șef ne îndeplinesc toate dorințele.

AMI MÉG ÉRDEKELHET