New Orleans nu este doar jazz și carnaval – hai la cină printre tablouri celebre!

Asta este adevărata cină de vis: un meniu de degustare printre picturile lui Monet și Renoir, în timp ce putem încerca bijuterii rare.

O cină combinată cu un concert sau spectacol – chiar și astăzi, reprezintă una dintre ofertele de top ale hotelurilor de lux pentru cei care doresc să se distreze sau să sărbătorească în timpul călătoriilor. Cu toate acestea, pachetul „Cină cu impresioniștii” oferit de hotelul Four Seasons New Orleans ridică experiența la un cu totul alt nivel.

Gastronomia, cultura și arhitectura din New Orleans, cu puternice influențe franceze și spaniole, conferă o atmosferă unică acestei capitale a jazzului, a cărei viață de noapte amintește de Paris. Asemănător capitalei franceze, ne putem bucura aici de experiențe extrem de sofisticate.

Foto: Four Seasons New Orleans

De exemplu, renumitul magazin local de antichități M.S. Rau (care vinde tot, de la bijuteriile fostelor vedete de cinema până la o tablă de șah de 1,9 milioane de dolari) a făcut echipă cu hotelul de lux Four Seasons New Orleans pentru a oferi un meniu exclusiv de degustare cu șapte feluri în galeria sa din apropierea hotelului. În cadrul programului „Cină cu impresioniștii” cei norocoși (și foarte bogați) pot gusta delicatesele printre lucrările unor pictori celebri precum Claude Monet, Pierre-Auguste Renoir sau Camille Pissaro. Îmbinarea artei, designului și gastronomiei nu se termină aici, în timpul serii doamnele putând proba și o serie de bijuterii foarte rare și extravagante, deținute anterior de oameni celebri și familii regale. Tablourile agățate pe peretele Camerei Impresioniste a galeriei M.S. Rau nu servesc doar ca decor somptuos al serii, ci și drept inspirație pentru somelier.

În timpul primei cine private de acest gen, o formație locală de jazz va asigura muzica de fundal.

Foto: Four Seasons New Orleans

Suita prezidențială

După cină, oaspeții sunt așteptați de suita prezidențială luxoasă de 223 de metri pătrați a hotelului, cu vedere la fluviul Mississippi și la oraș. New Orleans poate fi descoperit, prin amabilitatea hotelului, și într-un tur privat făcut într-un tramvai istoric, dar există și posibilitatea unui concert privat de jazz într-unul dintre locurile emblematice ale celebrului cartier francez, în sala de concerte Preservation Hall.

„Întregul program este perfect pentru orice eveniment, fie că este vorba de o cerere în căsătorie, zi de naștere, aniversare sau orice altă ocazie pe care oaspeții doresc să o sărbătorească într-una dintre fortărețele culturale ale Americii”, a spus Mali Carow, director executiv Four Seasons New Orleans. Experiența exclusivă „Cină cu impresioniștii” începe de la 25.000 de dolari și este disponibilă doar pentru cei care au rezervat suita prezidențială a hotelului pentru cel puțin două nopți.

AMI MÉG ÉRDEKELHET