Dacia Bigster, un aer „cool” în segmentul C

Dacia a prezentat conceptul unui model SUV de 4,6 metri lungime, perfect adaptat pentru escapadele în aer liber: noul Bigster.

Foto: Dacia


Dacia și-a dezvăluit strategia pentru următorii cinci ani, prezentând şi conceptul Bigster, care prefigurează deschiderea gamei către noi orizonturi. Bigster preconizează soluția propusă de Dacia pentru un viitor vehicul de segment C – unul dintre cele 3 modele noi care se vor alătura gamei până în 2025.

Foto: Dacia

Evocând spiritul de aventură și aducând în plus o tușă „cool", SUV-ul concept inspiră robustețe prin linii simple, lipsite de artificii estetice inutile, precum elementele cromate sau ornamentele cu aspect de aluminiu. Avem de-a face cu un model off-road autentic, care are şi opţiunea utilizării de piese din material plastic reciclat pentru toate protecțiile laterale. Farurile sunt dispuse într-o formă de Y mai amplă, fiind puse și mai mult în valoare de culoarea verde închis a caroseriei. Dacia nu a dezvăluit detalii tehnice, doar faptul că acest concept poate fi echipat cu motorizări alternative și hibride.

Galerie foto

Foto: Dacia









Dacia Bigster Concept

www.youtube.com

Dacia Bigster Concept
AMI MÉG ÉRDEKELHET