Ce s-a întâmplat cu copilul de 6 ani, care călătorea singur și a fost pus pe un zbor greșit?

Incidentul sinistru s-a petrecut din cauza neglijenței companiei aeriene.

Foto: Shutterstock


Casper, un băiețel de 6 ani care zbura singur pentru prima dată, urma să-și vadă bunica de Crăciun. În ciuda faptului că se presupune că a fost însoțit în permanență de un membru al personalului Spirit Airlines, după ce mama sa l-a lăsat la Aeroportul Internațional Philadelphia, el a ajuns în Orlando în loc de Aeroportul Internațional Southwest Florida din Fort Myers.

Bunica copilului, Maria Ramos, îl aștepta pe acesta la aeroport și, spre surprinderea ei, doar geanta băiatului a ajuns la Fort Myers, dar Casper nu era nicăieri. "Mi-au spus: 'Nu, nu este în acest zbor. Și-a pierdut zborul'. Eu am spus: 'Nu, nu avea cum să piardă zborul pentru că am eticheta de check-in'", a declarat Ramos pentru presa locală WINK News."Am fugit în interiorul avionului la însoțitoarea de bord și am întrebat-o: 'Unde este nepotul meu? V-a fost predat la Philadelphia?''. Ea a spus: 'Nu, nu aveam niciun copil cu mine'".

Foto: spirit.com

Într-o declarație pentru WINK News, compania aeriană a recunoscut că micuțul a fost "îmbarcat în mod incorect pe un zbor spre Orlando" și a precizat că acesta a fost "întotdeauna sub îngrijirea și supravegherea unui membru al echipei Spirit".

Cu toate acestea, Ramos crede că este posibil ca Casper să fi fost lăsat singur pe durata călătoriei.

Când, în cele din urmă, copilul și-a sunat bunica pentru a-i spune că a aterizat și a întrebat-o unde se află, aceasta i-a cerut să îi dea legătura unui adult pentru a încerca să înțeleagă ce se întâmplă. Dar, potrivit lui Ramos, Casper a spus că nu era nimeni cu el, ceea ce a făcut-o să creadă că s-ar fi îmbarcat în avionul greșit, deoarece niciun angajat al companiei aeriene nu îl însoțea.

Foto: spirit.com

Deși Orlando se află la aproximativ 4 ore distanță de Fort Myers și Ramos a condus pentru a-și lua nepotul, ea încă așteaptă o explicație din partea companiei aeriene. Spirit Airlines s-a oferit să îi ramburseze costul călătoriei, dar ceea ce Ramos vrea este să afle cum s-a putut întâmpla acest lucru.

Și, deși băiatul s-a întâlnit cu bunica sa doar câteva ore mai târziu, în ciuda faptului că Ramos a încercat să îl înveselească, spunând că a fost propria lui aventură de Crăciun în stil Home Alone, Casper este acum îngrozit de zbor și nu vrea să se mai urce niciodată într-un avion.

AMI MÉG ÉRDEKELHET