5 hátizsák, amely nemcsak jól mutat, de utazás közben vigyáz az értékeidre

A következő hátizsákokba akár 1-2 napra pakolhatsz, miközben a lopásbiztos megoldásoknak köszönhetően biztonságban lesznek az értékeid.

Fotó: Shutterstock

Lényegében minden turistamágnes helyen ott vannak a zsebtolvajok is, ezért a nagyvárosok legnépszerűbb látványosságai körül és a metrókban érdemes kicsit körültekintőbbnek lenni. Ha extrán bebiztosítanánk magunkat, érdemes lehet beruházni egy lopásbiztos táskára, hogy ne kelljen aggódnunk az értékeink miatt.

​MITŐL LESZ LOPÁSBIZTOS EGY TÁSKA?

A jó minőségű lopásbiztos táska ütésálló paneleket, rejtett cipzárakat, vágásálló dupla szíjakat és RFID-védett rekeszeket tartalmaz. A RFID-védett (Radio Frequency IDentification) azt jelenti rádiófrekvenciás azonosítással használt eszközöket óvja attól, hogy illetéktelen használhassák – ilyen eszköz az érintős bankkártya vagy gépkocsid indításgátlója, ezekbe a védett rekeszekbe az RFID-val ellátott tárgyakat kell tárolni ezekben a biztonsági rekeszekben.

Íme 5 lopásbiztos táska

Mark Ryden laptoptáska kódzárral


Ebben a kemény borítású Mark Ryden hátizsákban elfér egy 15,6”-os laptop, egy tablet, egy nagy fejhallgató, egy profi fényképezőgép, pénztárca, napszemüveg, könyvek és a legfontosabb irataid is, de ha csak tabletet teszel bele, akkor 1-2 napi ruha is elfér benne.

Solgaard Lifepack napelemes hátizsák


A Solgaard Lifepack a nevéhez hűen tényleg akkora, hogy belepakolhatod az életed is, persze, csak a legfontosabb tárgyakat. Ez a táska újrahasznosított óceáni műanyagból készült, az így létrehozott Shore-Tex™ szövet tartós, és elég ellenálló, és a napelemnek köszönhetően útközben is töltheted vele a kütyüidet.

Peak Design Travel Backpack


A Peak Design utazó hátizsákja 30 literről 45 literre bővíthető, kényelmesen el lehet benne férni, és még akkor is van hely, ha utazás közben vásárolsz pár plusz holmit. A rejtett, oldalsó zsebekbe elfér az útlevél, a telefon vagy bármilyen olyan tárgy, ami biztonságos tárolást igényel.

Baggallini  Securtex Anti-Theft Vacation Backpack


A Baggallini könnyű és biztonságos hátizsákja inkább a kisebb méretű fazonok közé tartozik, de cserébe pehelykönnyű és városnézéshez vagy repüléshez kézipoggyásznak például tökéletes. A Securtex® lopásbiztos utazó hátizsák vágásálló panelekkel, dupla kábeles vágásálló pánttal, zárható cipzárral és RFID-védelemmel rendelkezik.

Pacsafe Vibe 325 ECONYL Sling Pack


Ez a Pacsafe lopásbiztos hátizsák újrahasznosított ECONYL® szálból készült, amelyet eldobott halászhálókból és egyéb nejlonhulladékokból készítettek. Ezt a táskát kódos cipzár-zárral és duplán megerősített pántokkal látták el és RFID-védelem is van benne, és több belső rögzítő is a rendelkezésedre áll, ha a kulcsot vagy a pénztárcát extrán szeretnél rögzíteni benne.

AMI MÉG ÉRDEKELHET