Vrei să vizitezi Kusadasi? Iată ce trebuie să știi!

Kusadasi este una dintre cele mai populare stațiuni din Turcia.

Foto: Pexels

Kusadasi este o destinație recomandată, indiferent de scopul vacanței tale – shopping, distracție sau relaxare. Află care sunt motivele pentru care Kusadasi poate fi varianta perfectă pentru un sejur de vis.

PREȚURILE

Aici prețurile sunt mult mai mici decât în alte stațiuni din Turcia, ceea ce înseamnă că într-o vacanță în Kusadasi nu va trebui să îți reprimi nicio poftă sau dorință.

PLAJELE

Apele de un albastru cristalin și nisipurile aurii sunt două dintre motivele pentru care mii de turiști aleg în fiecare an să își petreacă vacanța pe litoralul turcesc. Printre cele mai populare plaje se numără Ladies Beach, datorită distanței foarte mici față de centrul stațiunii, dar și a falezei pline de cafenele, baruri și restaurante.

Foto: Unsplash

SOARELE

Kusadasi are un climat tipic mediteranean, cu veri fierbinți și ierni blânde, oferind un sezon turistic foarte lung. Stațiunea este scaldată în soare aproximativ 300 de zile pe an. Pentru iubitorii de soare și plajă, cea mai buna perioadă de sejur este din luna mai până în octombrie. Este important de precizat că în lunile iulie și august umiditatea și temperaturile sunt ridicate și pot genera o stare de disconfort.

VIAȚA DE NOAPTE

Cunoscută pentru atmosfera unică din cluburi și baruri, stațiunea îți oferă garantat acea senzație de vacanță pe care o cauți împreună cu prietenii tăi. Iar dacă ești în vacanță alături de familie și îți dorești o noapte relaxantă, există numeroase baruri mai mici, în toate zonele din Kusadasi, cu vedere către Marea Egee. Majoritatea dintre acestea au muzică live, așa că vei trăi o experiență turcească autentică.

Foto: Pixabay

PORTUL

Aici vei întâlni cel mai mare port din Turcia. Turiștii pot închiria zilnic bărci sau un yacht privat pentru a petrece o experiență deosebită pe mare. De asemenea, portul este locul pe care majoritatea turiștilor îl vizitează seara pentru a lua o cină delicioasă într-unul dintre nenumaratele restaurante.

SHOPPING

Vechiul bazar este locul unde vei găsi piete superbe, pline de culoare, arome, sunete și imagini unice. În plus, la doar 75 minute de mers cu mașina se află Izmir, al treilea cel mai mare oraș din Turcia, unde vei găsi un centru comercial extrem de ofertant.

AMI MÉG ÉRDEKELHET