Să călătorești cu un adolescent este o adevărată provocare – iată 3 destinații dacă vrei să mergi la sigur

Pentru adolescenți, destinația pe care o aleg trebuie să fie specială, interesantă și, bineînțeles, la modă.

Foto: Shutterstock

Când vine vorba despre călătorie, pentru adolescenți postările de pe TikTok și Instagram sunt la fel de importante ca gastronomia și atracțiile locale. Iată trei locuri din Europa care cu siguranță îi vor fascina pe adolescenți și îi vor face să scoată telefoanele doar pentru a face fotografii.

​Tallinn

Foto: Shutterstock

Este tipic pentru un adolescent, oricât de matur ar fi, să fie în continuare fascinat de basme. Înainte de a planifica o excursie costisitoare la Disneyland-ul supraaglomerat, mai bine mergeți în Estonia, plină de castele și turnuri. Tallinn, care a păstrat o mare parte din caracterul său medieval, are o atmosferă magică, cu străzile sale pietruite, bisericile și centrul vechi fermecător. Luați loc într-una dintre cafenelele boeme ale orașului, vizitați Muzeul Filmului din Parcul Castelului Maarjamäe și faceți cumpărături la piața Balti Jaam. Shopping-ul este o activitate câștigătoare pentru toți adolescenții!

Praga

Foto: Shutterstock

Parisul este mai degrabă destinația ideală pentru îndrăgostiți, dar care ar putea părea un clișeu pentru un adolescent, spre deosebire de Praga, o destinație colorată, fascinantă. În oraș, destinația numărul unu este Hradzin, Castelul Regal. De aici puteți coborî până la Zidul John Lennon, unde puteți contribui la starea actuală a unui monument în continuă schimbare. Deja ați făcut o mulțime de fotografii și ați postat pe TikTok și Instagram, dar o plimbare pe Podul Carol, din secolul al XIV-lea, va permite realizarea unor postări și mai spectaculoase.

Londra

Foto: Shutterstock

Cu membri ai familiei iubitori de teatru și vedete, este tentant să bifați măcar o dată Broadway de pe lista de dorințe, dar piesele care interesează cel mai mult un adolescent se regăsesc și în repertoriul West End din Londra. Deși așteptările unui adolescent se vor alinia cel mai probabil la experiența lor cinematografică de la Hollywood, Londra oferă producții de o calitate la fel de ridicată

precum „Les Misérables”, „Phantom of the Opera”, „Cats”, „Mamma Mia!” și„The Lion King”.

Iar atunci când combinați farmecul lumii vechi a Londrei și diversitatea culturii locale (de exemplu, la Soho) cu un program de teatru, obțineți una dintre cele mai bune vacanțe de familie.

AMI MÉG ÉRDEKELHET