Anul viitor ne vom putea odihni într-o cabină de dormit la clasa economică!

Până acum, doar pasagerii de la clasa business aveau opțiunea de a dormi întinși complet în timpul unui zbor lung.

Foto: Air New Zealand

Air New Zealand va introduce în 2024 cabinele SkyNest, un nou concept cu locuri de dormit, ca serviciu suplimentar pentru pasagerii de la clasa economică. Aceste paturi supraetajate vor fi disponibile pe zborurile lungi – noile aeronave Boeing Dreamliner comandate vor fi deja echipate cu aceste dotări în flota Air New Zealand.

Foto: Air New Zealand

Sondajele efectuate de Air New Zealand au arătat o cerere mare de spații de relaxare la clasa economică. Noile cabine nu vor fi locuri de călătorie, ceea ce înseamnă că pasagerii vor trebui în continuare să rezerve un loc, dar vor putea folosi unul dintre cele șase paturi dacă vor dori să doarmă și dacă acestea nu sunt deja ocupate. Pe zborurile de noapte, nu doar noile paturi vor asigura un somn bun, deoarece seara vor fi servite mese ușoare și ceaiuri calmante, pe lângă o iluminare interioară relaxantă și conținut media meditativ.

Sustenabilitatea a fost un considerent important în designul interior al noilor avioane Boeing Dreamliner.

Textile moderne au fost încorporate în design ca alternativă la pielea de origine animală. Astfel, va fi mai mică și greutatea unui scaun la clasele Business Premier și Premium Economy cu un kilogram, iar acest lucru va reduce emisiile de carbon-dioxid ale aeronavei.

AMI MÉG ÉRDEKELHET