Ismét hallható a  RoadMovie utazási podcast!

A Drive Magazin magyarországi weboldalán március elejétől kéthetente jelentkezik a RoadMovie utazási podcast!

A RoadMovie podcastben inspiráló világjárók, kalandorok és utazási szakemberek lesznek a beszélgetőpartnereink. Hallgasd, ha úton vagy, ha utazni készülsz, illetve ha egyszerűen csak érdekel a nagyvilág!

Molnár Péter műsorvezető olyan világutazókat, utazási szakembereket hív meg a kéthetente csütörtökön megjelenő műsorába, akik izgalmas kalandjaikról mesélnek, és hasznos tippekkel látják el az érdeklődőket. Az adások az összes podcast platform mellett a Drive podcast rovatában is hallgathatók, a műsor legizgalmasabb témáiról pedig a Drive magazinban is rendszeresen beszámolunk.

Az első adásban: Vándorboy

Az évadnyitó első podcast vendége Csonka Gábor, alias Vándorboy volt, a talán legismertebb magyar független utazó, aki maga szervezi kis költségvetésű útjait. Vallja, ha valaki vállalja, hogy lejjebb ad a komfortszintjéből, akkor spontánabb módon tud megismerkedni a helyi emberekkel, és olyan világok fognak megnyílni előtte, amelyek nem szerepelnek az útikönyvekben. Igaz, olykor azért nem árt az óvatosság sem!

Vándorboy a tanulmányai befejezése után döntötte el, hogy az utazásnak szenteli az életét. Mára 156 ország bebarangolásán van túl, és ő maga is szervez egyedi túrákat bevállalós utazóknak, akik hajlandók letérni a járt utakról, és nyitottak a kalandok iránt. Útjain fotóz, beszámolókat ír, itthon diavetítéseket tart, hogy bemutasson egy-egy kultúrát. A RoadMovie adásában, miközben megosztja azzal kapcsolatos tapasztalatait, mire érdemes figyelni a biztonságunk érdekében, a kalandjai közül is megismerhetünk jó párat.

A műsort itt tudod meghallgatni:

anchor.fm

Hogyan utazz? Vándorboy, alias Csonka Gábor by RoadMovie

Vándorboy 156 országban összegyűjtött tapasztalatait osztja meg az a RoadMovie-ban. Hogyan vegyél olcsón repjegyet? Mi az, amit teljesen feleslegesen pakolsz be a táskádba és miért ne aggódj amiatt, ha valamit viszont otthon felejtettél? Hogyan ne raboljanak ki, és mit a teendő akkor, ha Pápua Új Guineán lenyúlja a pénzedet a csónakos ember? Mindez sok történettel az évad első adásában!

anchor.fm

Hogyan utazz? Vándorboy, alias Csonka Gábor by RoadMovie
AMI MÉG ÉRDEKELHET