O expoziție Harry Potter va face turul lumii anul viitor

O nouă expoziție turistică ar trebui să-i mulțumească pe fanii Harry Potter atunci când va debuta în 2022.



Foto: Kengo Kuma & Associates

„Harry Potter: Expoziția” este o experiență imersivă care va sărbători cele mai iconice momente din filmele și poveștile lui Harry Potter printr-o experiență captivantă. Acesta urmează să facă turnee în mai multe regiuni din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, America Latină, Regiunea Asia-Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

Expoziţia va avea pînă la 1858 de mp și va prezenta medii special create pentru a onora personajele iubite, decorurile și fiarele văzute în filme, explorând în același timp magia cinematografică care le-a adus la viață. Vizitatorii vor putea vedea recuzite autentice și costume originale din filmele Harry Potter și Animale fantastice.

Expoziția va conecta toate aspectele domeniului magic al lumii vrăjitoare. Aceasta include șapte romane care au vândut peste 500 de milioane de exemplare în întreaga lume, opt filme cu Harry Potter, spectacolul premiat cu Tony și Olivier, „Harry Potter și copilul blestemat" și primele două filme din seria de cinema Animale fantastice. Locaţia de debut al expoziţiei va fi anunțat în lunile următoare.

„Suntem onorați că ni se încredințează marca iconică Harry Potter și suntem încântați să dezvoltăm și să împărtășim o experiență expozițională care sărbătorește magia lumii vrăjitoare", spune Tom Zaller, CEO al Imagine Exhibitions. „Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu parteneri, promotori și sponsori de talie mondială pentru a aduce un nou Harry Potter: Expoziția fanilor din întreaga lume."

AMI MÉG ÉRDEKELHET