DWMT La CONAC – cel mai eclectic festival de artă și muzică de lângă București

Festivalul DWMT la Conac va avea loc pe 8-9 iulie la Conacul Udriște Năsturel, pe o moșie plină de castani și flori care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră.

Foto: Shutterstock

DWMT la Conac este un festival de două zile, un pic altfel, un mix între vechi și nou, surprinzător și fascinant, concret și abstract în același timp, cu un line-up muzical eclectic. La prima ediție DWMT la Conac vor urca pe scenă, printre altele, Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic, Noidzsh, dar și Your Midwife on Ice, câștigătorii call-ului pentru artiști în urma votului publicului.

DWMT este o platformă muzicală de nișă, cu o abordare curatorială pentru artiștii în devenire și nu numai.

Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat. Festivalul nu va fi doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru public să descopere arta vizuală și gastronomia contemporană românească. Din punct de vedere gastronomic, POINT și Chef Alex Petricean (NOUA Bar), oferă pentru prima oară în cadrul unui festival din România o experiență culinară unică, bazată pe bucătăria reinterpretată. Printre elementele artistice cheie se vor număra expoziția temporară „Castelul destinelor încrucișate” gândită și curatoriată de MARe, o selecție de lucrări din partea Asociației S.E.M.N, fotografii ale Feliciei Simion, năzbâtii marca Să Fiți Cuminți, dar și Live Sessions Diud, Where’s my tune?.

DWMT La CONAC (8-9 iulie), Conacul Udriște Năsturel

www.youtube.com

DWMT La CONAC (8-9 iulie), Conacul Udriște Năsturel


AMI MÉG ÉRDEKELHET