Premiere, activări, dansatori și decoruri fabuloase la NEVERSEA 2023

Ediția aniversară din acest an a festivalului NEVERSEA va oferi numeroase surprize pentru zecile de mii de fani care vor fi prezenți să celebreze cei cinci ani de festival.

scena festival

Foto: NEVERSEA

Ediția aniversară din acest an a festivalului NEVERSEA, eveniment care va avea loc în perioada 6-9 iulie, va oferi numeroase surprize pentru zecile de mii de fani care vor fi prezenți să celebreze cei cinci ani de festival. Pe timpul celor patru zile și patru nopți de festival, organizatorii Neversea au pregătit o serie de activări, momente speciale, jocuri de lumini și zone instagramabile.

Foto: NEVERSEA

Show-urile impresionante alte artiștilor naționali și internaționali, vor face ca experiența de festival să fie una memorabilă. Cele șase scene ale festivalului sunt cu adevărat spectaculoase, iar mainstage-ul va fi în deplină armonie cu elementul central al Neversea, SOARELE. Experiența unică care poate fi trăită timp de 4 nopți și 4 zile la de festival este completată de zonele instagramabile, de artiștii stradali, dansatori și cataligari. Spectacolele pirotehnice, show-urile de lumini sau artificiile de zi vor completa experiența celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa.

Foto: NEVERSEA

Neversea este primul festival din România care se asociază cu o platformă AI utilizabilă în premieră mondială, doar în cadrul festivalului. Fanii au parte de o activare de amploare, cu o înălțime de aproape 6 metri, care se deschide printr-o poartă, cu efecte de lumina și fum, la care poti sa imortalizezi cele mai faine momente. Cu ajutorul Inteligenței Artificiale Revocalize.ai, fanii festivalului pot cânta în cele 4 zile de festival cu vocea artiștilor: Marius Moga AI, Lora AI, Alex Velea AI, Ioana Ignat AI, Nosfe AI, Mario Fresh AI și mulți alții.

În plus, îți poți creea Vocea Ta AI și să-ți faci cover-uri instant folosind AI.

Neversea prezintă pentru prima dată la un festival din lume tehnologia REVOCALIZE, care permite să amprentezi o voce și apoi să o tranformi în orice voce.

AMI MÉG ÉRDEKELHET