Primul UNTOLD Dubai, un succes fără precedent în Emiratele Arabe Unite

Peste 185.000 de fani au celebrat, timp de patru zile și patru nopți, prima ediție a festivalului.

Foto: UNTOLD


Pasionații de muzică s-au lăsat cuceriți de show-urile superstarurilor globale: Tïesto, Hardwell, Armin van Buuren, Psy, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso, Timmy Trumpet și mulți alții.

În cele patru zile și patru nopți de festival, între 15-18 februarie 2024, UNTOLD Dubai a setat un record de participanți, peste 185.000 de fani din întreaga lume au ales să descopere, în premieră pentru Emiratele Arabe Unite, universul UNTOLD. În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment, și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

Foto: UNTOLD

În cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD, peste 45.000 de fani au ajuns în faimoasa locație EXPO City Dubai.

Mainstage-ul UNTOLD Dubai, locul dedicat superstarurilor la nivel global, a oferit un mix de stiluri și genuri muzicale. INNA, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, cu un succes internațional uriaș, a avut un show live în care toată lumea de la mainstage a cântat și a dansat împreună cu artista care a doborât un record de vizualizări pe YouTube.

Foto: UNTOLD

Festivalul și-a lăsat amprenta asupra peisajului cultural din Dubai, pregătind terenul pentru edițiile viitoare care promit să ofere noi experiențe extraordinare. Pentru mai multe detalii despre următoarea ediție UNTOLD Dubai, organizatorii sfătuiesc fanii să acceseze site-ul festivalului.

AMI MÉG ÉRDEKELHET