O șansă unică: putem învăța să fim fericiți în Finlanda

Finlanda este cea mai fericită țară din lume, pentru al șaselea an consecutiv, potrivit ultimului Raport Mondial al Fericirii.

Finlanda a fost recunoscută drept cea mai fericită țară din lume, din nou. Drept urmare, Biroul de Turism al Finlandei dorește să împărtășească acest sentiment și altora, selectând 10 călători norocoși care vor putea „învăța” gratuit secretul fericirii finlandeze.

Foto: Visit Finland

Raportul mondial al fericirii ia în considerare factori precum venitul, sănătatea mentală și fizică, libertatea personală, precum și generozitatea și spiritul de dăruire al locuitorilor țării. Consiliul de turism finlandez va oferi celor 10 câștigători norocoși șansa de a învăța rețeta fericirii timp de patru zile, în mod gratuit. Cei interesați de această oportunitate pot aplica prin intermediul site-ului Visit Finland.

Organizatorii consideră că fericirea finlandeză nu este un secret, ci un set de abilități care pot fi împărtășite și învățate.

Foto: Jussi Hellstén

Excursia ar urma să aibă loc între 12-15 iunie, într-o stațiune de lux, toate cheltuielile, inclusiv cele de călătorie, fiind acoperite de către gazdă. Cu toate acestea, programul de patru zile nu se referă doar la relaxare, ci include și educație pe teme precum natura și stilul de viață, sănătate și echilibru, alimentație și bunăstare, design și viața de zi cu zi.

AMI MÉG ÉRDEKELHET