Ford Bronco ajunge în Europa în volume limitate

Ford introduce în Europa emblematicul SUV Bronco, exclusiv în versiunea 4x4.

Foto: Ford

Ford a anunțat că o legendă americană vine pentru prima dată în Europa, odată cu introducerea SUV-ului Bronco, exclusiv în echipare 4x4, capabilă pentru off-road extrem. Oferind capacitatea de a merge oriunde, îmbunătățită cu tehnologii inteligente, Bronco în versiunea cu patru uși va fi disponibil în număr strict limitat pe piețele europene selectate, cu volanul pe stânga, de la sfârșitul anului 2023.

Foto: Ford

Dezvoltat din start pentru aventură, versatilul Bronco oferă caracteristici unice, cum ar fi panouri detașabile, puncte de montare integrate care sunt proiectate special pentru accesorii, precum și materiale ușor de curățat, ca dotări standard. Clienții Bronco pot alege dintr-o gamă largă de accesorii aprobate de Ford, toate concepute pentru o integrare perfectă și o personalizare maximă, astfel încât să se potrivească unei varietăți de aventuri. Acestea includ corturi de acoperiș, bare cu lumini, suporturi pentru echipamente și huse lavabile pentru scaune, pentru a susține toate tipurile de aventuri.

Foto: Ford

Ford a reintrodus emblematicul Bronco în America de Nord în 2020, după o absență de 25 de ani, rămânând fidel ADN-ului modelului original, introducând în același timp funcții inovatoare complet noi pentru o funcționalitate off-road autentică. Capacitatea lui Bronco de a merge pe orice tip de teren este asigurată de Terrain Management System™, cu până la șapte moduri de conducere selectabile, Trail Toolbox și suspensie off-road de înaltă performanță.

Foto: Ford

Plafonul rigid demontabil se separă, de asemenea, în patru panouri, cu locașuri de depozitare dedicate la bord pentru cele două panouri frontale, pentru flexibilitate maximă. Toate ușile pot fi demontate complet – și individual – folosind o singură unealtă în doar opt minute, oferind o senzație de libertate maximă, precum și o vizibilitate și mai mare în condiții de off-road.

AMI MÉG ÉRDEKELHET