Acestea sunt cele mai furate obiecte din hotelurile de lux

Un sondaj interesant a fost realizat de Wellness Heaven, ghidul german de spa și hoteluri de lux: 1.376 de directori de hoteluri au fost întrebați care sunt obiectele cel mai des furate din hotelurile lor.

Cameră de hotel intrare
Foto: Shutterstock


Din experiența majorității managerilor intervievați, se pare că majoritatea oamenilor nu vor să renunțe la răsfățul unui hotel de cinci stele acasă, astfel prosoapele și halatele de baie sunt articolele care lipsesc cel mai des.

Foto: Shutterstock

Umerașele, pixurile, cosmeticele, bateriile și tacâmurile sunt, de asemenea, furate cu regularitate, dar există și persoane care au riscat să fure saltele și televizoare. Și, cel mai surprinzător, aproximativ 25% dintre oaspeți încearcă să ia acasă obiecte de artă din hoteluri. Cu toate acestea, lenjeria de pat, tacâmurile și aparatele de cafea sunt mai sigure, deși au existat cazuri ocazionale de furt al acestora din urmă.

Foto: Shutterstock

Potrivit articolului din New York Post, cu cât hotelul este mai luxos, cu atât sunt mai probabile astfel de incidente: la un hotel de cinci stele este de peste patru ori mai probabil furtul decât la un hotel de patru stele. De exemplu, oaspeții de lux au de șase ori mai multe șanse să ia acasă o tabletă decât cei cazați în hoteluri de patru stele.

Potrivit personalului hotelier, majoritatea cazurilor au loc noaptea, când lifturile care duc la parcare sunt de obicei goale. Cel mai trăsnit caz a fost raportat de un director de hotel italian: trei bărbați îmbrăcați în salopete au luat pur și simplu pianul hotelului, care nu a fost găsit niciodată.

AMI MÉG ÉRDEKELHET