Kruger Shalati: hotel într-un tren care staţionează pe un pod

În Parcul Naţional Kruger din Africa de Sud s-a deschis unul dintre cele mai speciale hoteluri din lume.


Illusztráció: PCA-Stream

Kruger Shalati este de fapt un tren care staţionează pe Podul Skukuza, nefolosit de aproape 50 de ani. Cele 24 apartamente de lux ale hotelului cu o panoramă uimitoare au fost realizate din vagoane construite în anii 1950. Pentru o și mai autentică experiență, interioarele camerelor au fost decorate cu ajutorul artiștilor locali. Încăperile realizate din vagoane sunt conectate printr-o pasarelă pe pod.

Foto: Kruger Shalati

Tot de hotel aparţin și alte șapte camere în clădirea Bridge House ridicată lângă pod, unde se găsește și restaurantul. Pe unul dintre stâlpii groși de susţinere a podului a fost amenajată și o piscină specială care oferă experienţe unice: în valea râului de sub piscină, oaspeţii pot vedea elefanţi, hipopotami, bivoli și crocodili.

Foto: Kruger Shalati

Locația nu este întâmplătoare – când în urmă cu aproape un secol au fost organizate primele safari-uri pentru vizitatorii Parcului Național Kruger, în timpul călătoriei de mai multe zile cu trenul turiștii de atunci au petrecut o noapte exact în locul actual al hotelului.

AMI MÉG ÉRDEKELHET