Le Bristol Paris va oferi în premieră un meniu în colaborare cu Dom Pérignon

Chef Eric Frechon, bucătarul cu trei stele Michelin de la hotelul Le Bristol Paris, și maestrul de cramă Dom Pérignon, Vincent Chaperon, au creat o călătorie culinară de ediție limitată.

Foto: lvmh.com


Celebrul hotel de lux Le Bristol Paris va găzdui în această iarnă prima sală de mese Dom Pérignon din istorie. La ce se pot aștepta oaspeții? Împreună, bucătarul executiv al Le Bristol Paris, Eric Frechon, și maestrul de cramă al Dom Pérignon, Vincent Chaperon, au creat o experiență culinară asortată cu șampanii. Meniul special este conceput pentru doi până la șase oaspeți și va fi oferit până în 18 februarie 2024.

Pentru călătoria experiențială a fost concepută o "bulă" sau un "bulle" pe măsură, împărțită în două secțiuni - una pentru preludiu și cealaltă pentru actul principal. Degustarea începe la bar, unde cuvéele oferite în mod normal doar la sticlă sunt servite la pahar, însoțite de o selecție de mici gustări.

Foto: lvmh.com

Un scurt interludiu și o schimbare de decor îi plasează pe oaspeți în jurul mesei, cu prezentarea unui meniu exclusivist. Oaspeții se pot aștepta la caviar de Sologne și Dom Pérignon Vintage 2013 și la calcan sălbatic la tigaie, cu trufe albe și cuvée Dom Pérignon Vintage 2004 Plénitude 2. Experiența se încheie cu crème glacée de trufe negre, servită cu o emulsie de alune și ciocolată gianduja, prezentată împreună cu un ultim pahar de șampanie, cu Dom Pérignon Vintage 2002 Plénitude 2 cuvée.

Foto: lvmh.com

Experiența Le Bristol Paris și Dom Pérignon este disponibilă doar pe bază de rezervare. Le Bar by Dom Pérignon va fi amplasat în Grădina Palatului de marți până sâmbătă, de la ora 18.00, cu rezervare (în limita locurilor disponibile). Prețul unui meniu este de 1.200 de euro pe persoană.

AMI MÉG ÉRDEKELHET