Primul iaht de lux Ritz-Carlton va fi lansat în această vară

„Evrima”, primul superiaht al companiei Ritz-Carlton, se mândrește cu 149 de apartamente luxoase cu finisaje asemănătoare hotelului și va porni în prima sa aventură pe 6 august.

Când în 2017 Ritz-Carlton a anunțat că va construi trei superiahturi de lux, lanțul hotelier american a surprins industria turismului. Acum, cinci ani mai târziu, după întârzierile din cauza pandemiei și a multitudinilor de cheltuieli, prima navă este în sfârșit gata să navigheze și să demonstreze că ospitalitatea de cinci stele poate exista și pe mare..

Ilustrație: Ritz-Carlton Yacht Collection

Nava de croazieră de 190 metri numită „Evrima” va porni în călătoria sa inaugurală pe Mediterana pe 6 august. La fel ca un hotel Ritz-Carlton, ambarcațiunea oferă 149 de apartamente opulente, care pot găzdui până la 298 de oaspeți.

Fiecare suită are pereți izolați fonic și un balcon privat, geamuri de la podea până în tavan, care creează o senzație de spațiu mare. Confortul va fi asigurat și de paturile supradimensionate și băile luxoase.

Ilustrație: Ritz-Carlton Yacht Collection

Majoritatea călătoriilor vor fi între 7-10 zile. În funcție de sezon, „Evrima” va vizita Mediterana, Caraibele, America Centrală și America de Sud. Destinațiile vor varia de la Insulele Baleare din Spania și Riviera Franceză până la Costa Rica. În plus, întrucât nava este mai mică decât cele de croazieră obișnuite, va putea ancora și în porturi mai mici, cum ar fi Mykonos, Saint-Tropez sau St. Barts.

Ilustrație: Ritz-Carlton Yacht Collection

La bord, „Evrima” oferă o selecție de tratamente Spa și are propriul restaurant numit S.E.A. Acesta din urmă este condus de bucătarul Sven Elverfeld din Aqua, un restaurant cu trei stele Michelin de la Ritz-Carlton Wolfsburg, și oferă un meniu de degustare de cinci feluri, împreună cu vinuri fine și șampanie.

Celelalte două iahturi din flota Ritz-Carlton sunt, de asemenea, în producție și sunt pregătite pentru a ajunge pe apă în 2024 și, respectiv, în 2025.

AMI MÉG ÉRDEKELHET