Roger Federer és Trevor Noah vonattal kalandozott Svájcban – te is nyerhetsz egy utat!

A különleges utazóduó által indított játékon kétszemélyes ingyenes ajándék svájci vonatkörutat nyerhet egy szerencsés jelentkező.

Fotó: sbb.ch

A svájci turisztikai hivatal legutóbbi népszerűsítő akciójában a világ két leghíresebb svájci-dél-afrikai kettős állampolgára vett részt. Roger Federer teniszcsillag a The Daily Show egykori műsorvezetőjével, Trevor Noah komikussal együtt vonatozta be az országot – az erről készült videóban felpattannak a Montreux és Interlaken között közlekedő Goldenpass Expresszre. Egy hasonló utazást most ingyen ajándékként bárki megnyerheti ha jól figyel!

www.youtube.com

Grand Train Tour of Switzerland: The ride of a lifetime | Switzerland Tourism

„A videóban Roger Federer és Trevor Noah egy hihetetlen vonatutat él át, majd mindketten fel vannak tüzelve, hogy rögtön újra útnak induljanak. De hová?" – kérdezi a svájci turisztikai hivatal a nyereményjáték oldalán. Ha megnézted a videót, és rájöttél a válaszra, a The Grand Train Tour of Switzerland nyereményjátékon való részvételhez nem kell mást tenned, mint április 30-ig itt beírni a helyes úti célt, valamint a személyes adataidat. A fődíj egy svájci vonatkörút inygenes ajándékként.

Fotó: sbb.ch

A nyertes két jegyet kap a több híres vonatjáratot magába foglaló, nyolcnapos The Classic Jungfrau utazásra, valamint szállást az indulást megelőző éjszakára egy ötcsillagos szállodákban.

Az oda-vissza utat a Swiss Air járataival tehetik meg, így az inygenes ajándék összértéke mintegy 15 ezer svájci frank.

A svájci vonatkörúthoz bármelyik állomás kiindulópontként szolgálhat. A nyertes például Zürichben szállhat fel a vonatra, eljuthat Luzernbe, hogy megnézze a lenyűgöző tavat, tovább utazhat a hegyi faluba, Interlakenbe, továbbmehetnek Montreux felé a Genfi-tó partján, megnézheti a Matterhorn-t Zermattban, és még sorolhatnánk. Nos, készen állsz, hogy helyet foglalj a vonaton? Vegyél részt a nyereményjátékban a MySwitzerland.com oldalon!

AMI MÉG ÉRDEKELHET