Oricine poate cumpăra una dintre cele mai mari insule private din Bahamas

Aproape oricine dorește să ajungă cel puțin odată la Bahamas; dar cine își permite, în viitor poate savura timpul petrecut acolo pe propria insulă, datorită unei licitații inegalabile.


Una dintre cele mai mari insule private ale paradisului caraibian este scoasă la vânzare: norocosul cumpărător poate instra în posesia insulei de 730 hectare St. Andrew's, denumit și Little Ragged. Zona izolată are toate formele geografice, de la dealuri împădurite până plaje neatinse, albă ca zăpada, înconurate de oceanul albastru și cald. La insula singuratică se poate ajunge în 10 minute cu vaporul de pe vecina Ragged Island.

Foto: Concierge Auctions

Cu siguranță, noul proprietar nu se va plictisi: poate petrece timpul și cu yachting, pescuit sau scufundări. În plus, este așteptat de lacuri cu apă dulce, flamingi și o vastă zonă împădurită, în care se găsesc și arbori guaiac cunoscute pentru proprietățile medicinale.

Little Ragged este scos la vânzare de compania imobiliară americană Concierge Auctions. Spune mult, că pe lista clienților firmei găsim nume ca Cher sau Michael Jordan. Licitația începe de la 19,5 milioane de dolari.

AMI MÉG ÉRDEKELHET