Kawasaki a lansat versiunea de 2024 al modelului sportbike Ninja ZX-4R

Kawasaki aduce o nouă motocicletă în categoria 400cc pentru sezonul 2024: Ninja ZX-4R, conceput pentru pilotare pe stradă.

Foto: Kawasaki


Kawasaki Ninja ZX-4R duce performanța motorului 400cc la un nou nivel, obținând 77 CP și un răspuns instant al accelerației. Modelul se distinge printr-un caracter flexibil care oferă cuplu puternic în gama de turații joase și medii pentru riding prin oraș, dar și turații înalte pentru pilotare sportivă.

Foto: Kawasaki

Performanța de top a motorului cu 4 cilindri în linie, manevrabilitatea zveltă și designul modern sunt principalele caracteristici al noului model din gama Supersport a producătorului japonez. Pachetul lui Ninja ZX-4R include caracteristici premium precum instrumentarul color TFT, moduri de riding integrate care îmbină controlul tracțiunii și moduri de putere pentru un setup adecvat condițiilor. Tehnologia Bluetooth integrată în dashboard permite conectarea la smartphone via aplicația “RIDEOLOGY THE APP”, permițând accesul la funcții diferite pentru o experiență îmbunătățită. Instrumentarul 4.3” TFT complet color cu moduri de display selectabile (Normal, Circuit) afișează clar informațiile. Modul Circuit indică poziția treptei, timpii pe tur și rpm-ul peste 10.000 mai proeminent.

Foto: Kawasaki

Cele 4 moduri de pilotare (Sport, Road, Rain și Rider – manual) pot fi selectate pentru a obține un nivel de control al tracțiunii și un mod de putere potrivite pentru diferite situații de riding. De la farurile frontale până la stopurile inspirate de modelul Ninja ZX-10R, tot sistemul de iluminare de la Ninja ZX-4R este LED. Poziția de riding natural agresivă (mai înclinată în față ca la Ninja 400, dar totuși ușor relaxată) permite riderilor să se bucure din plin de manevrabilitate. Șaua este confortabilă pe distante lungi. Sunt disponibile mai multe accesorii pentru personalizarea lui Ninja ZX-4RR: evacuare Akrapovic Carbon, Quick Shifter, husă șa (Lime Green), parbriz fumuriu, priză USB (sub șa), șa Sport, protecție radiator sau protecție ecran dashboard.

AMI MÉG ÉRDEKELHET