Rulotă sau cabină de lux pe roți? Mai degrabă ambele!

Land Ark a lansat un nou model de rulotă de lux: Quatro.

Foto: Land Ark

Compania Land Ark din Colorado, SUA, a prezentat cel de-al treilea model de rulotă. Numit Quatro, aceasta este cel mai mic vehicul din gama curentă, însă și așa oferă mai mult decât suficient spațiu pentru cei care doresc să facă excursii confortabil, cu stil.

.

Foto: Land Ark

Primele două modele ale companiei Land Ark arată mai mult ca niște case decât orice altă rulotă pe care ați văzut-o într-un camping. Draper este conceput pentru cupluri și nu este mult mai mică decât un dormitor din Manhattan. Cel mai mare model al mărcii, Drake, are două niveluri și mai mult decât suficient spațiu pentru o familie de șase persoane. Noul model, cel mai mic, denumit Quatro, este rulota echivalentă unei cabine de camping.

Foto: Land Ark

Denumirea vine după ferestrele sale largi și înclinate în unghi de 4 grade. Vehiculul din oțel negru are o lungime de 7,31 metri cu 2,43 metri lățime – datorită acestor dimensiuni și a designului minimalist, oferă spațiu suficient între pereții săi din pin alb.

Ușa glisantă a rulotei se deschide către o zonă de living combinată cu bucătărie, care are o climatizare electrică, mașină de spălat vase și frigider, precum și o canapea care poate fi transformată într-un pat dublu. Zona aceasta se conectează la dormitor printr-un hol care are un duș de dimensiuni normale și o garderobă.

Foto: Land Ark

Zona de dormit dispune de un pat pliabil, cu o saltea cu memorie și două dulapuri. Pentru a menține rulota confortabilă, indiferent de anotimp, există o unitate de aer condiționat montată pe acoperiș și un sistem de încălzire.

Toate acestea vin la un preț de bază de 159.900 USD.

Foto: Land Ark

AMI MÉG ÉRDEKELHET