Ez még Londonban is különlegesnek programnak számít – pop-up kávézó kutyáknak!

Bár a brit fővárosban megannyi látnivaló és program vár, mégis azt tanácsoljuk, ha július 23-án Londonban jársz, szakíts időt egy teázásra a Devonshire Terrace-on. Egyedi élményben lesz részed!

Fotó: Pop+Bark

Július 23-án Londonba érkezik a Pop+Bark csapata, hogy három különböző kutyafajtára fókuszálva nyisson egynapos kávézót. A Pop+Bark 2017 óta működtet nagy sikerrel pop-up kutyakávézókat – rendezvényeik a kutyáknak és gazdáiknak szólnak, valamint azoknak a ebbarátoknak, akik nem tudnak otthon kutyát tartani, de szeretnének egy kis időt eltölteni az állatok között.

Fotó: Pop+Bark

A Pop+Bark az utóbbi öt évben mintegy 30 ezer Pupuccinót, vagyis kutyusoknak való kapucsínót szolgált fel a pop-up kávézóiban. A koncepció lényege: egy adott, népszerű kutyafajtára összpontosítva rendeznek egynapos eseményeket Anglia különböző városaiban. Kutyás körökben ezeknek rögtön híre ment, ezért már mindenki alig várja, hogy a következő alkalommal hol és milyen kutyafajta lesz a fókuszban.

Fotó: Pop+Bark

Júliusban Liverpoolban, Birminghamben és Nottinghamben rendeznek eseményeket, illetve a hónap fő attrakcióját, a július 23-I találkozót Londonban. A brit főváros Spitalfields negyedében lévő Devonshire Terrace-on három kutyafajta – dalmata, golden retriever és schnauzer – számára nyitnak külön pop-up kávézót. A három eseményre külön-külön belépővel lehet bejutni, amelyeket itt lehet megvásárolni elővételben.

Mindhárom részen lesznek szelfipontok, kiegészítőket, emléktárgyakat lehet vásárolni, és persze enni-inni a négylábúakkal.
AMI MÉG ÉRDEKELHET